Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOŽIVELE SAOBRAĆAJNU NEZGODU

Ćerka Goce Božinovske,
umalo izgubila život!

Autor: Naše novine | 06.06.2013 - 09:04:00h | Komentara: 11

Mlada pevačica će dan na koji se dogodila nesreća slaviti kao drugi rođendan!

I ona voli kafanu: Jelena Vučković

Jelena Vučković

Pevačica Jelena Vučković i njen dečko Dragan igrom slučaja su juče preživeli nesreću na autoputu Beograd – Zagreb, čime se nastavila serija saobraćajki “zvezda Granda”. Automobil BMW kojim je upravljao njen izabranik sleteo je sa autoputa, probio bankinu i ogradu za životinje i zaustavio se na polovini njive. U razgovoru za Naše novine još uvek uznemirena pevačica zahvaljuje se bogu što su ostali živi.

- Išli smo ka Rumi i na jednoj deonici autoputa odjednom smo prešli na drugu stranu, probili bankinu i leteli nekoliko metara. Iako sam očekivala da ćemo se prevrtati, kao da nas je neko spustio nasred njive. Bilo je toliko strašno i jezivo da ne znam kako smo preživeli. Klizav kolovoz i kiša koja je padala umalo su nas koštali života. Spasla nas je bodljikava žica koja se zarila u gumu od kola. Sve smo stubove polomili i izgledalo je kao da se nalazimo u nekom akcionom filmu - vidno potresena priča Jelena, koja kaže da o nesreći ne želi da obavesti majku, pevačicu Gocu Božinovsku, koja je u rijalitiju”Farma”.
- Ne želim da majka brine, jer se sve završilo kako treba. Ugruvala sam se i povredila ruku koja me još boli, ali nije ništa strašno da bi ona napuštala rijaliti zbog toga. Slaviću taj dan kao svoj drugi rođendan - završava Vučkovićeva.
Poslednji komentari
  • pop Vreme: 06.06.2013 12:25h

    baš sam se potreso...izabranik,bmw a sve sami krimosi.i očuh,i majka,i mamin drugi dečko,i dečko male,i brat...ali treba io toj uglednoj porodici da se piše jer pesama nema.

  • Lana Vreme: 06.06.2013 14:33h

    Bitno da je ostala živa,ne moramo biti toliko oštri,svako bira svoj put,da drugi imaju sl.uslove možda bi uradili isto na njenom mestu po pitanju izabranika i karijere,u ostalom imala je od koga da nauči..

  • ana Vreme: 06.06.2013 16:00h

    Sada I ova pjevacica,i opet naravno Dr. Plastic podario poprsje.BMW po nekoj logici trebao bi da je ispravan ako je Na autocesti.Ne brini mama ima divno drustvo,nece daleko.

  • Edit Vreme: 06.06.2013 20:34h

    A posla je na "koncert"u selo Dublje u Macvi.Alo ljudi to je toliko malo selo da i ona "takva pevacica"nema tamo sta da trazi.Hajde nek novinar bude drug i upita je gde je posla na "nastup"a ja cu vam poslati original "oglas,najavu"njenog nastupa sa bandere gde je okaceno.

  • marsovac Vreme: 06.06.2013 21:43h

    ZBOG TIH I TAKVIH, STRADAJU CITAVE PORODICE SA MALOM DECOM KOJE VOZE PO PROPISU. GDE SU JURILI BEM VEOM? SVIM TIM SILJOKURANIMA TREBA ODUZETI DOZIVOTNO DOZVOLU? A NASA MILICIJA TREBA DA POGLEDA ESXLUZIV PA DA MALO ONI PROPRATE TE NAZOVI ZVEZDE, PARA BI SE NAMLATILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP