Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠAŠIĆ:

Ćerka Sofija se otrgla iz mog života!

Autor: A. R. | 26.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Dok svakodnevno dobija pohvale zbog učešća u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, Željko Šašić još ne zna impresije o svojim imitacijama od ćerke Sofije jer, kako kaže, nije se čuo s njom.

Nedostaje mu  Sofija:  Željko Šašić

Nedostaje mu Sofija: Željko Šašić | Foto: Zoran Lončarević

Kako se njegova bivša supruga Sonja udala za Acu Lukasa, njihova ćerka živi s njima, a dok je u jednom intervjuu ispričao da se mezimica naglo otrgla iz njegovog života, za „Alo!“ je malo ublažio priču.


- Sofija mi ništa nije rekla, nismo se čuli. Osećam se nekako polovično jer su se iz mog života nekako naglo otrgle i Sofija i moja sestričina Tijana, koju sam uvek gledao kao svoje dete. Sofija je u pubertetu, a Tijana u Dubaiju - izjavio je Šašić u intervjuu za „Vestionlajn“. Kada smo kontaktirali s njim kako bi nam ispričao šta se tačno desilo u njegovom odnosu sa ćerkom Sofijom, Željko je malo ublažio priču:

- Ima istine u tome što sam rekao. Ja sam u proteklom periodu ispratio mnoge ljude, pa sam zbog toga to i izjavio. Sofija je ušla u pubertet i eto - rekao je pomalo zbunjeno pevač, a kada smo ga pitali da li se čuje sa ćerkom i kada je poslednji put bio sa njom u kontaktu, kratko je odgovorio:

- Čuli smo se pre 24 časa. Po tom pitanju nemam šta da pričam - bilo je sve što je rekao Šašić, ali je dodao, kad je u pitanju šou „Tvoje lice zvuči poznato“, da se dobro snašao u ulozi svog rivala Ace Lukasa.
Poslednji komentari
  • Jasmina Vreme: 27.10.2013 13:14h

    " kad je u pitanju šou „Tvoje lice zvuči poznato“, da se dobro snašao u ulozi svog rivala Ace Lukasa." Vest objavljena 26.10. u 07:02, a Željko dobio imitaciju Ace Lukasa, 26.10. u 00:15 i ODMAH zaključaka da se "dobro snašao u ulozi svog rivala"??? Nema logike....

  • nina Vreme: 27.10.2013 15:45h

    Ima logike jer se šou snima ranije,a novinari su o svemu obavešteni.Neke snimke smo videli u ekskluzivu u petak,tako da ono što gledamo u subotu je snimak.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP