Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UROŠ I GABRIJELA PEJČEV UŽIVAJU U LJUBAVI

Ćertić smuvao „Pinkovu“ zvezdu

Autor: B. R. | 04.03.2015 - 08:00:00h | Komentara: 1

Kaskader Uroš Ćertić zaveo je učesnicu takmičenja „Pinkovih zvezda“ Gabrijelu Pejčev, koja dolazi iz Bugarske. Kako saznajemo, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, iako se znaju mnogo duže. Gabrijelini česti dolasci u Beograd zbog snimanja podgrejali su strasti između njih dvoje.

Uroš Ćertić

Uroš Ćertić

- Uroš poslednja tri leta često odlazi u Bugarsku, gde je bio sudija u fristajl vožnji motora. Tamo je preko zajedničkih prijatelja upoznao pevačicu koja ga je oduševila na prvi pogled. I on se njoj dopao, ali zbog života u različitim gradovima, sve je ostalo samo na simpatijama. Međutim, kada se Gabi prijavila za „Pinkove zvezde“ i počela da dolazi u našu prestonicu, nastavili su druženje iz kojeg se izrodila ljubav - kaže naš izvor blizak kaskaderu.


Ćertić je ujedno i najveća podrška Pejčevoj u daljem toku takmičenja, što se može videti i na njegovom Fejsbuk profilu, gde stalno kači snimke sa njenog nastupa. Kaskader je Gabrijelu uveo i u srpski džet-set, gde se on stalno kreće, i time joj otvorio vrata našeg tržišta za nastupe. Kada smo pozvali Uroša da ga pitamo uživa li u novoj romansi, bio je iznenađen našim saznanjem.

Gabrijela Pejčev

Gabrijela Pejčev


- Odao sam se, izgleda, našim zajedničkim fotografijama na Fejsu?! Gabrijela je veoma lepa devojka, sa kojom volim da provodim vreme. Veliki je talenat i mislim da je pred njom blistava karijera. Zaista ne bih ništa više od toga komentarisao jer nije džentlmenski. Jedva čekam da ponovo dođe jer inače voli Beograd. Trebalo bi da doputuje za tri nedelje, kada će biti lepo vreme, pa možemo da se vozimo motorom - zagonetno nam je rekao Ćertić.

Kaskader je očigledno slab na pevačice jer se donedavno zabavljao sa bivšom članicom grupe „Models“ Ivanom Stamenković Sindi, sa kojom se zbližio u rijalitiju „Veliki brat“.
Poslednji komentari
  • 2KD Vreme: 04.03.2015 15:17h

    Za neobavestene :ova cura je iz Dimitrovgrada,koji jos uvek pripada Srbiji,a studira u bugarskoj .za muvanje pa ne sumnjama,vecina njih bi sve ucinila da budu "slavne" ida ih ima u zutoj stampi,inace nista posebno kao pevacica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP