Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HRVATSKI PEVAČ U BEOGRADU NASRNUO NA DUBRAVKU DUJAK

Cetinski fizički
napao devojku?!

Autor: S. Arsić - D. Petrović | 30.09.2013 - 08:46:00h | Komentara: 1

Noćni provod u petak uveče na jednom beogradskom splavu obeležio je incident koji je navodno izazvao hrvatski pevač Toni Cetinski kada je fizički napao svoju devojku Dubravku Dujak.

Toni Cetinski

U javosti  predstavljeni kao skladan par: Toni i  Dubravka | Foto: Masanori Jošida

Toni izbačen iz srpskog
kluba nakon burne svađe
sa partnerkom sa kojom
je u vezi pet meseci

Kako za „Alo!“ otkriva izvor sa lica mesta, povodom ovoga je reagovalo obezbeđenje, zamolivši ih da napuste klub. Naime, pevač se cele večeri zabavljao i uživao u muzici, dok mu u jednom trenutku nije prekipelo, iz njemu poznatih razloga, a onda je, kako naši izvori tvrde, svoj bes iskalio na lepšoj polovini.

- Bili smo smešteni za stolom pored Tonija Cetinskog i njegove devojke u petak na splavu „Lasta“. Sa Tonijem i njegovom pratiljom je bio još jedan par. Svi smo se super provodili, a oni su bili neverovatno raspoloženi. U jednom trenutku kada smo se okrenuli, Cetinski je šutnuo svoju devojku u stražnjicu, a ona se izbezumila. Svi smo pratili šta se dešava. Da li je ovo video neko iz obezbeđenja ili je neko od gostiju reagovao, ne znam. Ono što znam je da je obezbeđenje nakon jednog minuta došlo do njihovog stola i zamolilo Cetinskog i njegovu devojku da napuste splav - priča izvor sa lica mesta i dodaje da je hrvatski pevač bez pogovora izašao napolje.

- Odmah pošto im je obezbeđenje prišlo, Cetinski i njegova devojka pokupili su stvari. Ipak, članovi obezbeđenja ostali su neumoljivi i insistirali da i par koji je bio sa njima napusti splav - završava priču za „Alo!“ izvor.

U jednom trenutku kada smo se okrenuli, Cetinski je šutnuo svoju devojku u
stražnjicu, a ona se izbezumila

O ovom incidentu najpre smo pokušali potvrdu da dobijemo od menadžmenta splava „Lasta“, pa kada smo ih prvi put pozvali, devojka koja se javila, a koja se predstavila kao Biljana, bila je vrlo neljubazna kada je čula pitanje.

- Ne, Cetinski nije bio na splavu - rekla je ženska osoba koja se javila na telefon i prekinula vezu, da bi nakon manje od jednog sata pozvala redakciju i na isto pitanje dala drugačiji odgovor.

Toni Cetinski

Očevici šokirani njegovim ponašanjem: Toni Cetinski | Foto: Dimitrije Goll

- Ne, ne znam da li je Toni Cetinski bio na splavu u petak - rekla je devojka, a kada smo je pitali da ovu informaciju ipak proveri sa obezbeđenjem, kao i to da je izbačen, njen odgovor bio je odričan.

- Ne mogu da proverim i dajem takve informacije - rekla je i spuštila slušalicu. Kako bismo čuli šta pevač ima da kaže povodom ovog incidenta, pozvali smo njegovu PR službu, gde su nam rekli:

- U petak Toni i njegova partnerka uopšte nisu izašli u toj kombinaciji. Gospodin Cetinski nikada nije bio nasilan prema ženama, pa ni prema svojoj devojci.
Podsećanja radi, Cetinski je nedavno došao u Beograd sa devojkom Dubravkom Dujak, kako bi prisustvovao Radijskom festivalu, a tada su se zaljubljeno držali za ruke.
Poslednji komentari
  • boby Vreme: 30.09.2013 18:03h

    Ma dobro je proso,kod nas je obicaj kad se neko istera sa splava da se dobro umlati,verovatno ga prepoznali,neki izgleda obrazovani izbacivaci,pa da ne prave medjunarodni incident.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP