Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIGLI RUKE OD GLUME?

Ćetkovići proizvode organsku hranu na selu

Autor: Kurir | 02.03.2015 - 20:30:00h | Komentara: 2

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović odlučili su da proizvode organsku hranu na svom imanju u Čortanovcima, gde se uskoro sele da žive sa svojim petogodišnjim bliznakinjama Verom i Milom.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović | Foto: M. Perić

- Vojin i Sloboda baš vode računa o svom zdravlju i zdravlju svoje dece i zbog toga im je ishrana vrlo važna. Oni su do sada životne namirnice pazarili na pijaci kod seljaka čije voće i povrće nije prskano raznim hemikalijama. S obzirom na to da Vojinu nije strano to da zasadi neku biljku, odlučio je da u svojoj bašti uzgaja domaći paradajz, luk, krompir, šargarepu, celer, grašak, krastavac, ali i jagode, zelenu salatu, razne začine, grožđe i jabuke - otkriva izvor.
Budući da je Ćetković veoma posvećen očuvanju životne sredine, on je, kako kaže, pažljivo birao materijale za gradnju svoje kuće.

- Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zbog toga što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - ispričao je glumac u jednoj emisiji.
Poslednji komentari
  • Milentije Vreme: 03.03.2015 09:22h

    Valjda ce biti bolji farmeri nego sto si bili glumci. Sto se mene licno tice, oni su u svetu glume druga liga i smesno izgledaju kada glume pored velicina kao sto su Srdjan TOdorovic, Nikola Kojo i ostali iz garde najboljih. Vise su za nekakvih sapunica nego za ozbiljih filmova i serija.

  • Marija Vreme: 03.03.2015 19:06h

    Bravo za odluku.Bravo Bojana nema sumnje da ces ti tu pesmu doneti peefektno zahvaljujuci svom glasu i ljubavi prema muzici sigurnavsam da ces blistati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP