Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNIS ESTRADA

Čime se još pored pevanja bave naše estradne zvezde?

Autor: Kurir | 27.07.2014 - 12:30:00h | Komentara: 3

Nije tajna da naše estradne zvezde zarađuju dosta para "tezgarenjem" po inostranstvu i regionu. Mnogi od njih se bave i drugim stvarima "sa strane", kao hobi, ili kao ozbiljni biznis od kog dobijaju veliki priliv novca.

Ima i onih koji poseduju i humanitarne fondacije, akcije u izdavačkim kućama, parfimerije...

Lepa Brena

Poznata folk diva se u karijeri dugoj više od 30 godina bavila raznim poslovima, te se tako pojavljivala u filmovima, proizvodila igračke po svom liku, reklamirala mnogobrojne proizvode. Ono što je najviše poznato je svakako njena veza sa izdavačkom kućom "Grand" i više poslovnih poduhvata koji su proizašli iz nje. Do skoro vlasnica, a sada jedan od akcionara u produkciji, Fahreta Živojinović je bez sumnje uspešna poslovna žena.

Lepa Brena

Lepa Brena

Andrija Era Ojdanić

Folker sa višedecenijskom karijerom je tokom godina izgradio malu privatnu imperiju, te tako poseduje mnogobrojne objekte po celoj Srbiji.

Ipak ulazi sam:  Era Ojdanić

Ipak ulazi sam: Era Ojdanić | Foto: Dimitrije Goll

U njegovom vlasništvu je firma "Era i sin", koja poseduje čuveni motel "Kod Ere" na Ibarskoj magistrali, prodavnicu mešovite robe "Migros", parfimeriju na Banovom Brdu, diskont u Stepojevcu, ugostiteljski objekat na Sunčanoj padini, ranč u Leskovcu itd. Sve i da uskoro prestane da se bavi muzikom, Era će imati i više nego dovoljno za fin život.

Slavica Dajana Tripunović

Poslednja misica velike Jugoslavije i po mnogima jedna od najlepših žena u Srbiji, godinama nakon uspeha u svetu mode pokušavala je da izgradi i pevačku karijeru.

Dajana Tripunović

Dajana Tripunović | Foto: Milorad Milanković

Slavica Tripunović, kako glasi njeno pravo ime, objavila je čak 6 muzičkih albuma, ali bi se danas malo ko setio neke njene pesme. Lepa Dajana se pored ovoga oprobala i u još jednom poslu – vlasnica je jedne cvećare u Beogradu.

Svetlana Seka Aleksić

Jedna od najpoznatijih folk pevačica sa ovih prostora je svojevremeno glumila u filmu "Mi nismo anđeli 3". Ipak, većina nas više pamti njene izlete u modne vode, koje planira da ponovo realizuje i da se tome posveti još ozbiljnije.

Seka Aleksić

Seka Aleksić

Seka je tokom godina izbacila nekoliko kolekcija sa njenim potpisom, a one koje su bile najviše medijski propraćene su "Rich Bitch", "Queen S" i "Queen is Bad".

Boban Rajović

Poznati crnogorski pevač je više puta isticao kako mu u životu nekada nije bilo lako, te se bavio svim i svačim da preživi. Sada je situacija drugačija, a Boban se pridružio moru njegovih kolega koji imaju još neki poslić sa strane, s tim što je njegov ipak specifičan.

Boban Rajović

Boban Rajović | Foto: Petar Marković

On ne poseduje luksuzne komplekse širom regiona, ali je zato vlasnik humanitarne fondacije, koju je otvorio nedavno, i koja pomaže ugroženima.

Vesna Rivas

Pevačica, koju većina ipak više pamti po učešću i mnogobrojnim svađama u rijalitiju "Farma", ima i "rezervni" posao. Ona radi kao voditeljka na jednoj lokalnoj televiziji, gde vodi emisije folklornog karaktera.

Vesna  Rivas

Vesna Rivas | Foto: RAS

Uz to, ona putuje po gradovima širom regiona i radi oba posla, i vodi programe, i peva – u isto vreme. Pretpostavljamo da je shvatila da joj voditeljstvo ide od ruke, pa je odlučila da spoji lepo i korisno.

Nedeljko Bajić Baja

Folk pevač je dugo na estradnoj sceni, i spada među one koji najviše nastupaju u inostranstvu.

Nedeljko Bajić Baja

Nedeljko Bajić Baja

Novac zarađen na ovaj način je uložio pametno – otvorio je privatni hotel, čiji je vlasnik već godinama. Od priliva sredstava sa ove dve strane kupio je stan u Beogradu, ali i napravio kuću pored njega.

Poslednji komentari
  • Ko ovde muti ? Vreme: 27.07.2014 18:40h

    Kda pisete o Baji , tasa molim vas ukljucite i malo razuma nemojte sablonski pisati , jer secam se nedavno jednog traca o ovom velikom gospodinu sa nekom devojcurom iz Spota , kako ceka dete i iznajmio stan, a sta je sad ovo i moracu vas podsetiti , da ovo nije ni delic nekretnina , koji ovaj vrhunski pevac ima . Baja je ZVEZDA i veliko ime , a jedan je od najtrazenijih pevaca kako u zemlji tako i u inostranstvu i cene nastupa njegoce vam samo mogu izazvati vrtoflavicu, qa vi nabedjeni pevaci lazite , kako dobijate basnoslovne cifre za nastup

  • maki Vreme: 28.07.2014 10:26h

    svi oni zaradjuju prodavaju vazduh a porezi placaju u drugoj zemlji sve to treba dobro oporeziti a ne sirotinja da placa porezi i doprinosi.

  • zevs Vreme: 28.07.2014 17:11h

    Nisam pevač nego običan radnik al me zanima gde se plaća porez ,jel tamo gde si ga zaradio ili u mestu rodjenja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP