Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VRELE SCENE U EMISIJI „TVOJE LICE ZVUČI POZNATO“

Čipi: Uživao sam dok sam se skidao!

Autor: Dragana Tripić | 24.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 0

Zvonko Pantović Čipi pobednik je sedme emisije Tvoje lice zvuči poznato“, i to zahvaljujući striptizu koji je izveo u popularnom šouu!

Zvonko Pantović šokirao publiku i žiri u popularnom šouu i pomoću golotinje odneo pobedu

Zvonko Pantović šokirao publiku i žiri u popularnom šouu i pomoću golotinje odneo pobedu

Iako ga publika zna kao stidljivog i povučenog, Čipi je tokom sinoćnjeg nastupa pokazao i drugu stranu svoje ličnosti, a to je hrabrost. Kada smo ga pozvali da nam kaže utiske iz emisije, Pantović je sa uzbuđenjem rekao:


- Uživao sam dok sam se skidao! Ovo je bio pravi izazov za mene. S obzirom na to da je raspon publike širok, vodili smo računa da moj nastup bude prikladan i uspeli smo u tome. Osećaj je sjajan, a sudeći po komentarima, svi su se dobro zabavljali i nasmejali. Što se tiče komentara u mojoj porodici, od njih imam nesebičnu podršku, koja mi veoma prija.

Zanosnim plesom iz čuvenog filma „Full Monty“, pevač grupe „Osvajači“ očarao je publiku, ali i žiri, dozvoljavajući im da puste mašti na volju. Inače, Čipi je u dosadašnjim nastupima dobio sve pohvale žirija, ali su ocene uvek bile tanke. Zbog toga je rešio da se skine. Priredio je, zajedno sa petoricom golišavih plesača, sjajan striptiz spektakl na sceni. Na veliko zadovoljstvo mnogobrojnih pripadnica ženske populacije, on se za samo nekoliko minuta od stidljivog Čipija pretvorio u velikog zavodnika, odlično se snašao skidajući komad po komad garderobe, sve dok nije ostao u donjem vešu.


Konačno uspeo da dobije glasove žirija

Konačno uspeo da dobije glasove žirija

Marija Mihajlović bila je oduševljena, ali je i priznala da mu je bila frka kada je dobio ovaj zadatak. Željko Joksimović bio je iznenađen njegovim nastupom.


-Malo si euforičan, mnogo je garderobe na zemlji. Ja te znam dosta dugo, čak si i pisao neke pesme za mene, ozbiljne pesme, kao na primer „Zaboravljaš“. Nego, šta ti bi večeras? Bilo je baš efektno, čestitam ti na smelosti i na svemu što si u radio u ovom šouu - rekao je Joksinović. Ivan Ivanović rekao je da nije mnogo oduševljen i da ne voli da vidi pet golih muškaraca na sceni, ali je dodao da pozdravlja Čipijevu hrabrost.


Željko Joksimović

Željko Joksimović

- Meni je bio odličan nastup. Zadivljuješ me svaki put svojim pevanjem. Veoma sam se zabavio. Jedino razočaranje je bilo kada si se skinuo do kraja - rekao je Đuro.
 

Joksimović: Bane, počni da pevaš pesme kao Končita!

Evropa se ujedinila u odluci da kompozicija u izvedbi Končite Vurst bude pobednička na prošlogodišnjem „Evrosongu“. Svakako je za mnoge to predstavljalo veliko iznenađenje, pa je tako i produkcija rešila da još više iznenadi gledaoce i odlučila da dobije atraktivniji i nešto drugačiji nastup od Končitinog na „Pesmi Evrovizije“. Iako su se svi nadali da će videti Baneta Mojićevića u haljini sa bradom, zahvaljujući kreativnoj slobodi ljudi iz produkcije, otišlo se korak dalje. Složili su se da je zanimljivije videti žene sa bradom nego muškarca u haljini. Tako je Bane iza paravana božanstveno pevao pobedničku pesmu sa „Evrosonga“, dok su se na sceni smenjivale prelepe devojke kojima ni brada nije zasenila lepotu. Bane je na kraju izašao na scenu u belom odelu i po reakciji publike pokazao da je broj jedan kada je pevanje u pitanju.
- Razmisli da počneš da pevaš ovakvu vrstu muzike, baš ti dobro stoji - rekao je Željko Joksimović Mojićeviću.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP