Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PAPARAZZO!

CIRKUS U PORESKOJ: Poreznici tražili autograme od estradnjaka i nudili ih ratlukom (FOTO)

Autor: Zorica S. Radulović | 26.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 8

„Rijaliti poreska” ulazi polako u svoju treću nedelju, a ulaz u Save Mašakovića broj 5 sve više nas podseća na neki od popularnih rijaliti programa. Verovali ili ne, najverniji obožavaoci dočekali su svoje zvezde upravo u zgradi.

Jelenu  Karleušu  su za sliku  molili svi - od  spremačice  do inspektora

Jelenu Karleušu su za sliku molili svi - od spremačice do inspektora | Foto: Vesna Lalić

Ko god da nešto znači na našoj estradi otvorio je svoju dušu poreznicima koji su ih spremno dočekivali sa papirom i olovkom za autogram i fotoaparatima za slikanje. Iako većina njih nije dolazila prikladno odevena i našminkana za poziranje, nije odbijala zahteve zaposlenih za “fotkanje” jer bože moj, valjda i ta “obaveza” ulazi u domen građanske dužnosti.

I Zoricu su  molili za  fotografisanje

I Zoricu su molili za fotografisanje | Foto: Dimitrije Goll


- Podelili smo autograme unutra i slikali smo se sa ljudima. Pričala sam sa direktorom Poreske uprave koji je izrazio želju da me upozna i pozdravi. Rekao mi je da mu je čast što neko kao što sam ja toliko voli svoje selo i zemlju - prva se pohvalila Rada Manojlović.

Međutim, iako naši pevači imaju svoje fanove u Poreskoj, poreznici su ipak bili na visini zadatka i proverili su svu njihovu dokumentaciju.

Marta je  objasnila  kako su je  poslužili kafom

Marta je objasnila kako su je poslužili kafom | Foto: Milorad Milanković


Saga o estradnjacima i neplaćenom porezu ne jenjava, naprotiv izgleda da se tek zahuktava. Pevači i pevačice ovu nimalo prijatnu situaciju za nekoliko dana okrenuli su u svoju korist, pa ova državna institucija sve više podseća na estradni medija centar u kojem pevači više poziraju poreznicima nego što im “pevaju” o navodnom utajenom porezu. Živ primer za to je Jelena Karleuša, koju su molili za sliku svi - od spremačice do inspektora. Zorica Marković tokom posete Poreskoj preferirala je fotkanje sa policajcima, dok ni poreznike nije odbijala.

Zadovoljna  tretmanom u  Poreskoj: Rada  Manojlović

Zadovoljna tretmanom u Poreskoj: Rada Manojlović | Foto: Vesna Lalić

 
Da se njihove “zvezde” osete kao kod kuće poreznici su se posebno potrudili, pa su neki od njih pored udobnih fotelja dobili kafu i ratluk da zaslade ovu nimalo prijatnu posetu.

- Ja nisam ni pozvana, došla sam u pratnji supruga Mileta, a jedna gospođa me je ugostila u kancelariji, poslužila me je kafom i ratlukom. Baš smo se lepo isćaskale - rekla je Marta Savić po izlasku iz Poreske.

Očigledno je stvar prestiža posetiti Poresku i slikati se sa inspektorima, jer ko u Poreskoj nije ostavio autogram ništa u karijeri postigao nije.
Poslednji komentari
  • deki Vreme: 26.01.2015 19:07h

    A zasto da se ne slikaju i da ih ne ponude necim?pa ko je dokazao da su duzni,oni su isti kao i svi mi.Zar treba da ih batinaju? pa kad Miskovic hoda po Kopu zasto njih da terete?

  • ana Vreme: 27.01.2015 00:15h

    hteli ljudi da se slikaju s abelim medvedima dok su na slobodi. Posle će da gledaju fotke da ustanove u cemu je fora.

  • Razocaran Vreme: 27.01.2015 06:57h

    Pa sta ako su estradne zvezde! Posao je posao kad su meni ponudili ratluk osim ako mi bude lose pa da im necrkne duznik a placam porez ko da sam vlasnik googla. Po meni Vucicu sve otpusti zbog neprofesionalnog ponasanja. I ajde da radimo vise svako svoj posao.

  • Sydneysider Vreme: 27.01.2015 08:52h

    Svugde u svetu tresu se gace kad dodje poreski inspektor, jedino kod nas veselje kao na nekoj zurci ili na nekom prazniku - svi nasmejani, ozareni, ushiceni, pada cast, slikanje. Znao sam da od toga nema nista, vlast kao hoce da pokaze narodu da je stroga i da rade svoj posao, zbog ucestalih prozivki bahate i rasipne estrade. Sve je samo predstava.

  • taxista Vreme: 27.01.2015 09:03h

    Svaki popreski obveznik treba da se poštuje! Što više para u budžet, to veće poštovanje...!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP