Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FAN

Čitateljka "Alo!" oduševljena
starletom i manekenom sa "Farme":
Zbog Stanije i Filipa sam odustala od lečenja!

Autor: A. Veljković | 07.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 130

Nakon što je poznatom farmerskom paru Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću preko naših novina jedna čitateljka ponudila stan za zajednički život, Milinka Milisav (51) nam se obratila sa željom da starleta i maneken od nje zatraže šta požele, a ona će to ispuniti. Ne bi to bilo toliko čudno da nam Milinka, koja je gotovo nepokretna, nije ispričala kako se odrekla svoje terapije za oporavak kako bi pomogla Dobrojevićevoj i Panajotoviću.

Naša čitateljka Milinka Milisav

Naša čitateljka Milinka Milisav

- Za Staniju i Filipa sam glasala dok su bili na farmi ukupno 6.000 puta. Svako izbacivanje, 50-60 glasova. Očarana sam njima i njihovom ljubavlju, koja je svašta preživela. Za njih sam spremna da dam sve i već sam pripremila novac koji sam odvojila jer sam odustala od terapije. Spremno im je putovanje u Italiju, parfemi, naočare, sve - priča za „Alo!“ gospođa Milinka i dodaje da tek planira da svoj novac potroši na starletu i manekena.


- Kada se usele u stan, ne moraju da brinu, ja ću ime sve kupiti i dati. Ionako sam prošli mesec na lekare bacila 1.700 evra, a niko mi nije pomogao, ovako, bolje da dam njima i oni će biti srećni - rekla nam je Milinka, koja kaže da su je njih dvoje privukli jer su povezani na mnogo načina.

Miljenici dela nacije: Filip Panajotović i Stanija Dobrojević

Miljenici dela nacije: Filip Panajotović i Stanija Dobrojević | Foto: N. Marković

- Stanija je rođena istog datuma kada i moja majka, a Filip na dan kada sam se udala. Stanijina majka živi u Kraljevačkoj ulici, a ja sam rođena u Kraljevu. Pa i sin mi se zove Filip. Ima tu nečega, verujte mi. Moj sin jedinac nikako nije ljubomoran i slaže se da dam sve njima. Njih gledam kao rođenu decu i sve što požele, ja ću da im obezbedim. U dobroj sam materijalnoj situaciji i pre ću dati njima nego da drugima dajem na razne lekove. Sama ću izgurati bolest, a Staniji i Filipu ništa neće zafaliti - dodala je naša čitateljka. U želji da čujemo šta o svemu ovome misle Stanija i Filip, pokušali smo da kontaktiramo s njima, ali se nisu javljali na telefone.

Zbog Stanije mi je u finalu skočio pritisak!

Milinka nam je ispričala da je u toku finalne večeri rijaliti programa „Farma“ toliko bila uzbuđena da joj je pozlilo.
- Maštala sam da pobedi Stanija i zato mi je pritisak skočio od uzbuđenja. Sreća pa sam popila lek i kasnije je bilo sve u redu. Ali, ako je iko trebalo da odnese pobedu te večeri, bila je to ona - izjavila je naša čitateljka.

Poslednji komentari
  • Kad izmislim ime ... Vreme: 07.08.2013 07:16h

    Milinka , Milinka , nemoj se odricati svoje terapije , znas , njih dvoje su ti kao hobotnice ...

  • Laza Vreme: 07.08.2013 07:26h

    Neke su osobe prosto za zaljenje, ili je tu mozda Tarot umesao prste i omadjijao nesrecnu zenu, u svakom slucaju slucaj za psihijatriju

  • dejan Vreme: 07.08.2013 07:26h

    Boze dragi ima li te, i gde si ovih dana? Mnogima treba pomoc, mnoge je obuzelo ludilo, i neke cudne bolesti, a tebe nema nad ovim nasim cemernim i suludim prostorima.

  • Nenad zre Vreme: 07.08.2013 07:28h

    Kakav i*iot od žene...strahota..

  • Mira Vreme: 07.08.2013 07:44h

    Da li je moguce da je ovako nesto istina??? Pa draga gospodjo, ja mislim da Vi mnogo gresite ako im date to sto vec imate. I cak je sramota sto im to predlazete, a jos sramnije sto im to predlazete javno. Oni vec imaju sve sto im dusa zeli. I tek treba svojim radom da zarade sebi. Ako bi to i ucinili i uzeli od vas sta god im Vi dali, to bi mi samo pokazalo ko su njih dvoje i sta su... Sve u svemu, bolje bi Vam bilo da ako vec hocete da date novac ili sta god nudite, to date u humanitarne svrhe, nekom detetu za lecenje, ako ste Vi vec odustali od svog lecenja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP