Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UŽIVA

Čola snimio "Šapat" na Santoriniju (FOTO)

Autor: | 14.10.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Početkom oktobra, sa ekipom bliskih saradnika, Zdravko Čolić je otputovao na jedno od najlepših grčkih ostrva Santorini, gde je kao najavu svog novog spektakla u Kombank Areni zakazanog za 12.decembar, snimio četvrti spot sa aktuelnog albuma "Vatra i barut", čija se premijera očekuje do kraja oktobra.

a

Jednu od najlepših balada sa albuma "Zar se nismo shvatili", čiju muziku i tekst potpisuje Maya Sar, a aranžman Nikša Bratoš, i ovog puta vizuelno će uobličiti reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keky, koji je Santorini odabrao zbog bele boje koja asocira na čistocu, jednostavnost i spokoj i nasuprot tome, opasnog vulkana na kom leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pesma.

1

Zdravko Čolić otkriva da je na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot, oseti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.
Uloga je dodeljena prelepoj manekenki Jeleni Knežić, koja je u sjajnoj kreaciji Bojane Ugrešić, plenila pažnju mnogobrojnih turista koji nisu krili svoje oduševljenje koristeći svaki set da se fotografišu, što je reditelju Kekiju stvaralo najveće probleme.
Prijatelj spota, voćnjak Atos Fructum, bio je zadužen za momente opuštanja Zdravka i saradnika, pa se vino "Šapat" , pri zalasku sunca, ispijalo uz najbolje riblje specijalitete u kojima je ova osmočlana ekipa uzivala 4 dana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP