Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BLAŽEN MEĐ' ŽENAMA

Čoli žene i dalje bacaju grudnjake na binu

Autor: Blic | 07.12.2014 - 12:00:00h | Komentara: 1

Naša najveća zvezda se posle koncerta u sarajevskoj hali „Zetra” odmara u Zagrebu i puni baterije za 12. i 13. decembar, za kada najavljuje spektakl u Beogradu.

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić | Foto: Promo

Zdravko Čolić (63) još uvek sabira utiske iz Sarajeva posle velikog koncerta koji je održao u svom rodnom gradu 29. novembra. Iako bi svako od nas pomislio da ga u ovim trenucima okupiraju misli o organizaciji i detaljima novog spektakla koji sprema ili o tome kako da sačuva dobar glas, pevača muči nešto sasvim treće.
- Trenutno sam u Zagrebu posle sarajevske euforije. Pokušavam ovde da se priviknem na nove mini-slušalice za koncert. Ne mogu nikako da se naviknem na njih kada nastupam u velikim prostorima. Deluje mi u momentima kad se odmaknem dalje od benda da mi zvuk kasni. Ali rešićemo to - kroz osmeh kaže Zdravko za „Blic”.

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić | Foto: Promo

 
Mini-slušalice o kojima Zdravko priča zapravo mu pomažu da dok je na bini čuje najjasniji zvuk svog benda. Čola ne krije koliko mu znači podrška muzičkih profesionalaca.

- Imam zaista sjajnu ekipu u bendu, perfektni profesionalci, nemaju čak ni poroke. Potpuno su posvećeni svirci. Sve pesme su uvežbane do detalja. Sviramo najčešće preko četrdeset numera po koncertu i skoro uvek dva bisa. Krivo mi je što smo u Sarajevu morali da skratimo neplanirano koncert. Bilo je manjih incidenata i previše publike. Bilo je zaista euforično. Sad je to sve za nama, koncentrisan sam samo na predstojeće koncerte u beogradskoj Areni - kaže Zdravko, koga su obožavateljke u Sarajevu vratile i u dane sa početka njegove karijere kada je bilo normalno da mu devojke bacaju na binu čudne poklone.

- I mene je iznenadilo to što mi je neko iz publike bacio ženski brushalter baš u Sarajevu. To je ipak zagrebački fazon. Tamo mi uglavnom žene bacaju delove odeće na scenu. U Sarajevu i Beogradu mi najčešće bacaju cveće - smeje se Čola.

Zdravko Čolić u Zadru / Foto:  Iva Perinčić / eZadar.hr

Zdravko Čolić u Zadru / Foto: Iva Perinčić

 
Da će sigurno biti mnogo poklona i u Beogradu, govori i činjenica da su oba koncerta rasprodata. Organizatori nagovaraju Zdravka da održi i treći, te da obori rekord Dina Merlina koji je jedini do sada uspeo da napuni tri Arene.


- Drago mi je da su oba koncerta prodata, sad me svi jure za karte kojih više nema. Nagovaraju me organizatori da pred kraj godine uradimo još jednu Arenu. Ne znam za sada. Razmišljam o trećem. Interes je zaista veliki. Nadam se da će me zdravlje i glas dobro služiti - priča popularni pevač.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 07.12.2014 17:06h

    legenda bio i ostao,nasa najveca zvezda,ostali su niko i nista

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP