Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZVESNA VERA IZ FRANCUSKE POSLALA PISMO PEVAČU U KOME GA PREKLINJE

Čolo, razvedi se zbog mene!

Autor: Dragana Tripić | 26.03.2014 - 19:00:00h | Komentara: 1

Iako je navikao da dobija razne ponude od obožavateljki, poslednja je Zdravka Čolića ostavila bez teksta! Jedna obožavateljka najveće balkanske zvezde, izvesna Vera iz Francuske, priželjkuje da Čola bude samo njen, što mu je saopštila u pismu koje mu je poslala na kućnu adresu. Kako saznaje “Alo!”, Vera u pismu preklinje Čolu da napusti porodicu i posveti se životu sa njom!

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić

 

Zdravko Čolić na kućnu
adresu dobio pismo od
obožavateljke koja mu
izjavljuje ljubav i moli ga
da ostavi porodicu i sa
njom započne novi život

- Više od deceniju Čola nije dobio pismo od obožavalaca, zbog čega je bio veoma iznenađen kada mu je izvesna Vera pisala iz Francuske. Očigledno je da od njega žene i dalje ne odustaju, pa je od Vere dobio dirljivo pismo u kojem mu ona priznaje da ga voli ceo život! Ona je u pismu istakla da ga prati na njegovim nastupima mahom po Evropi, a s obzirom na to da u Francuskoj živi i radi više od tri-četiri decenije, to joj omogućava da posećuje mnoge njegove koncerte u dijaspori. Ona je u pismu istakla kako prati njegov život i karijeru od samog početka, te da ima sve njegove albume i hiljade novinskih tekstova koje brižljivo čuva. Takođe je napisala da ju je sreća samo jednom poslužila da ga upozna, i to pre desetak godina, kada je posle njegovg koncerta uspela da se fotografiše s njim, ali da se tu završila svaka njena nada, jer je on morao da se vrati u hotel - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

Zdravko Čolić

Oduvek je bio miljenik žena: Zdravko Čolić

 

"Bio sam krajnje iznenađen kada sam posle više od deceniju dobio pismo na kućnu adresu. Nikada nisam imao problema sa obožavateljkama, pa ni sa
izvesnom Verom", Zdravko Čolić

- Iako je vreme odmicalo, naturalizovana Francuskinja nije gubila nadu. Priznala mu je da je jedva saznala njegovu adresu i odlučila da mu napiše dugačko pismo, u kom mu je otkrila svoje emocije i u kom ga preklinje da ostavi svoju porodicu i započne sa njom novi život iz bajke! Kada je Čola dobio pismo, veoma se iznenadio, najpre zato što uopšte neko u eri moderne tehnologije i dalje piše pisma, a drugo zato što mu otkriva najdublja osećanja. S obzirom na to da je navikao na višedecenijsku popularnost kod nežnijeg pola, Čolu pismo nije uznemirilo, naprotiv, samo ga je nasmejalo.

Ovim povodom pozvali smo Čolu, koji je potvrdio navode našeg izvora!

- Bio sam krajnje iznenađen kada sam posle više od deceniju dobio pismo na kućnu adresu. Nikada nisam imao problema sa svojim obožavateljkama, pa ni sa izvesnom Verom. Sve moje obožavateljke su dobronamerne - kratko je rekao “Alo!” Čola, koji je u dugodišnjem braku sa Sandrom, s kojom ima dve ćerke.
 
Poslednji komentari
  • Cola Vreme: 27.03.2014 04:04h

    Evo Vera sad cu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP