Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN PLAĆA DODATNO OBEZBEĐENJE

Crna Gora pod opsadom zbog svadbe Branove ćerke

Autor: B. R. | 10.03.2015 - 08:00:00h | Komentara: 18

Svadba ćerke crnogorskog biznismena Branislava Mićunovića, na kojoj pevaju najveće zvezde Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Zoran Kalezić i Sergej Ćetković najsočnija je tema trenutno u Crnoj Gori.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić

Kako saznajemo, 28. marta pod potpunom opsadom biće ne samo Bečići, gde je planirano slavlje već i Budva, kako bi zvanice bezbedno šetale. Andrea će sudbonosno da izgovoriti dugogodišnjem dečku Milošu Kustudiću iz Nikšića.


Ponosni otac mlade pobrinuće se da sve izgleda spektakularno i da svaka od 700 zvanica bude ugošćena kako dolikuje, dok se poseban tretman priprema za Cecu i Lukasa, čije gostovanje je želja mladenaca.

- Brano insistira da agencija koju će unajmiti da obezbeđuje svadbu bude na raspolaganju svakom gostu, te da osim hotela “Splendid” gde će biti održano slavlje, pod njihovim nadzorom budu čitavi Bečići i susedna Budva kako bi njegovi prijatelji iz celog sveta mogli slobodno da prošetaju. On je, za sve goste koji dolaze jahtama, obezbedio usidrenje dok je za najbliže prijatelje angažovao helikoptere. Avionske karte biće plaćene svim zvanicama koje dolaze iz daleka, za koje je ujedno plaćen i boravak u hotelu - kaže naš izvor blizak jednom od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori.

Za ćerku samo najbolje: Brano Mićunović

Za ćerku samo najbolje: Brano Mićunović | Foto: Vijesti


Pripreme za svadbu godine uveliko su počele i dizajneri koji su zaduženi za enterijer već se dogovaraju sa mladom kako će sve izgledati.
- Cvetni aranžani su naručeni u različitim bojama i u ogromnoj količini jer pored svečane sale, biće dekorisan i čitav prostor oko hotelskog bazena pored kojeg će se mladenci venčati. Ikebane od prirodnog cveća krasiće i svaki apartman u kojem budu odsedali gosti, dok su najskuplji šampanjci i vina naručeni iz Francuske i Italije. S obzirom da će među svatovima biti veliki broj Mićunovićevih poslovnih partnera i prijatelja iz svih delova sveta, on je insistirao da jelovnik bude raznovrsan - ističe naš izvor.

Pošto je najveći utisak sa veridbe koja se proslavila prošlog leta u porodičnoj kući Mićunovića, ostavilo Branovo pucanje oko čega je i pokrenuta istraga, njegovi prijatelji tvrde da biznismen neće dva puta ponoviti istu grešku te da se neće latiti oružja na svadbi.
Poslednji komentari
  • Ksenija Vreme: 10.03.2015 09:38h

    Niste upućeni,vjeridba je bila u januaru. A što se tiče priprema za svadbu,šta da prokomentarišem?! U današnje vrijeme bijede i besparice,praviti gala svadbu,je čisto proser.....!I još sve to iznjeti u javnost.

  • Amater Vreme: 10.03.2015 12:10h

    A po njemu se snimala serija na pjeni od mora.Sta ce mu obezbedjenje ako je zvao MILA on sigurno pokriva potrebno obezbedjenje.

  • Mile Vreme: 10.03.2015 13:26h

    Fin neki svet !

  • pera Vreme: 10.03.2015 13:51h

    Zbog ovakvih i njemu slicnih Srbija i C. Gora nikad Evropu nece videti,da se ne zavaravamo

  • boki Vreme: 10.03.2015 13:55h

    amateru Brano je tata u odnosu na Mlia

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP