Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NEKAKO S PROLEĆA

"Crvena jabuka" slavi rođendan!

Autor: A.O. | 31.03.2015 - 11:37:00h | Komentara: 0

Nakon 30 godina velike muzičke karijere "Crvena jabuka", jedna od najpopularnijih pop-rok grupa u regionu, koncertnom turnejom proslavlja svoj rođendan sa svojom vernom publikom. Ovu koncertnu turneju pod imenom „Tamo gde ljubav počinje” najaviće i njihov novi album koji se očekuje uskoro u prodaji.

Crvena jabuka

Crvena jabuka | Foto: Promo

 
Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.

U sklopu ove slavljeničke turneje Crvena jabuka će održati i dva unplugged koncerta u skladu sa svojim hitom - Nekako s proleća - i to 3. aprila u Kulturnom centru u Pančevu, a dan kasnije u Centru za kulturu u Smederevu .Oba koncerta su već uveliko rasprodata.

Crvena jabuka dolazi u Pančevo i Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog LIVE albuma „Bivše djevojčice, bivši dječaci“. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je Crvena jabuka održala prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.
Frontmen grupe Dražen Žerić Žera, kao nepopravljivi romantičar, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi.
- Na unplugged koncertima je neka posebna energija u bliskom kontaktu sa publikom sa kojom možeš i da komuniciraš. Sviraćemo naše velike hitove i ponudićemo publici sve najbolje od nas - rekao je pevač Dražen Žerić Žera.
Ovo je samo početak jer za beogradsku publiku spremamo veliki slavljenički koncert i to već na jesen i kome se ovaj bend jako raduje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP