Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PLAĆA DANAK ROMANSI O KOJOJ JE CELA SRBIJA BRUJALA

Cuca: Napala me plavokosa žena!

Autor: Ivan Gajić | 29.11.2014 - 13:30:00h | Komentara: 10

Ivonu Negovanović Cucu je pre dva dana u ulici u kojoj živi fizički napala za sada nepoznata plavokosa osoba ženskog pola.

Zabrinuta za svoju bezbednost: Ivona Negovanović Cuca

Zabrinuta za svoju bezbednost: Ivona Negovanović Cuca | Foto: Masanori Jošida

Naime, pevačica se, kako smo saznali, vraćala iz grada kada joj je prišla nepoznata osoba i udarila je u leđa uz povik: „Ovo ti je opomena, rasturačice brakova“, posle čega je jednom i pljunula u njenom pravcu. Kako nam je ispričao izvor, ona od tada ne izlazi iz kuće.


- Cuca je baš pod stresom zbog ovoga. Prvo je dobijala pretnje da skine Šabanovo ime sa prsta i da će joj ga, ako to ne uradi, odseći, a sada je ovo prevršilo svaku meru. Razmišljala je da li da slučaj prijavi policiji, ali šta da kaže osim da je videla da je u pitanju plavokosa žena koja ju je udarila, pljunula i otišla uz opasku da je rasturačica brakova i kradljivica muževa. Ivona od šoka nije znala kako da reaguje, da li da uzvrati i krene za njom ili da zove policiju. Samo je zaćutala i nastavila ka kući. Što je najgore, nije bilo toliko mračno, pa da reč o klasičnoj sačekuši.

Nedavno su  joj pretili zbog tetovaže na prstu

Nedavno su joj pretili zbog tetovaže na prstu

Prosto, kad hodate ulicom ne očekujete da će vam neko prići s leđa i zveknuti vas. Pošto je bilo prilično hladno, žena je na sebi imala neku šubaru ili kapu, Ivona se više i ne seća, ali je zapazila da je u pitanju starija žena plave kose. Ne zna da li to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla neku drugu ženu koja je bila u sličnoj situaciji da tako reaguje - priča nam izvor blizak mladoj pevačici.
Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Ivonu, koja nije bila preterano raposložena za razgovor o toj temi.

- Jao, stvarno ne bih volela da pišete o tome. Nažalost, u poslednje vreme mi se ne dešavaju preterano lepe stvari, ali valjda će i to proći. Volela bih da se ljudi malo fokusiraju na mene kao izvođača, a ne da me uvek povezuju i da se iznova svi vraćaju na stare priče - rekla nam je Negovanovićeva.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 29.11.2014 08:27h

    Od kad je ova pevacica i zasto stalno pisete o doticnoj?! Koga ona zanima jos?!

  • Suljo od Bosne Vreme: 29.11.2014 13:46h

    Ta Cuca je mladja os Sabanove kcerke Ilde, a vidite i sami da kad je to krenulo, Ilde nigdje nema. Staviti jednu obicnu kurvetinu ispred familije je sramotno. U Grandu je usla u naredni Krug ne kvalitetom pjevanja, nego kvalitetnom namjestaljkom. Svasta!

  • slobodanka Vreme: 29.11.2014 14:09h

    Prestanite vise. Zar ovo nije previse podignuto kao da neka mediska licnost vazna.Ona je dala pare Sabanu da bi se sve ovo plasiralo u javnost da bi se izvukala iz anonimnosti.Kakva preljuba kakva avantura.Pare su upitanju.

  • Nina Vreme: 29.11.2014 14:10h

    Sama si to htela. Ima svedoka gde si namerno potencirala vezu sa Sabanom, kako bi pokazala da si ti ta Cuca "faca". I to ime na prstu.

  • olja Vreme: 29.11.2014 16:56h

    Ja negde procitah da je ona u stvaru Sabanova vanbracna cerka....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP