Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVONA POKAZALA TETOVAŽU

Cuca ne krije Šabana! (FOTO)

Autor: Ivan Gajić | 22.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 3

Ono što nije uspela da ostvari u „Zvezdama Granda“, Ivona Negovanović Cuca pokušaće u „Pinkovim zvezdama“, i to sa Šabanom na ruci! Naime, mlada pevačica koju je šira javnost upoznala kao ljubavnicu Šabana Šaulića učestvuje u muzičkom takmičenju „ružičaste televizije“, i to sa najjačim adutom - tetovažom sa imenom kralja narodne muzike na prstu, što će svi gledaoci imati prilike da vide večeras.

„Tu je potpis tvoj, pamti doveka...“: Ivona Negovanović

„Tu je potpis tvoj, pamti doveka...“: Ivona Negovanović

Da li su njih dvoje i dalje zajedno, trenutno je manje poznato, ali činjenica je da je Cuca ponosna na „druženje“ sa njim, što se može videti i na fotografijama, jer kako drugačije objasniti njeno ponosno isticanje i izdvajanje tog prsta.

Kakav god bio ishod njenog učestvovanja u takmičanju, bilo da prođe ili ne, Šaban će uvek biti tu, pa makar i na ruci. Što se tiče žirija, nema sumnje da su i u njenom slučaju, kao i do sada, bili profesionalci, te da su doneli pravičnu odluku, a i da su želeli, malo je verovatno da su mogli da vide natpis na njenoj ruci i da je povežu sa „onom Šabanovom Cucom“.

Potrudila se oko nastupa u „Pinkovim zvezdama“

Potrudila se oko nastupa u „Pinkovim zvezdama“

Podsećanja radi, Ivona Negovanović se prvi put pojavila prošle godine u takmičenju za „Zvezde Grada“, kada je u prvom krugu dobila svih pet tastera. Međutim, u drugom krugu nije zadovoljila kriterijume, pa je ispala bez ijednog tastera. Tada je u bekstejdžu izjavila da je znala da neće proći, a na pitanje Voje Nedeljkovića da obrazloži to, odgovorila je da će to ostati „njena tajna“. I ostala je, ali samo nekoliko meseci dok se nije saznalo za nju i Šabana Šaulića, predsednika žirija.

Goca Tržan

Goca Tržan

Gocu rasplakala „Pinkova“ zvezdica


Goca Tržan se rasplakala sinoć kada je mladi Miodrag Đokić počeo da peva pesmu Dženana Lončarevića „Nikome ni reč“. On je do te mere raznežio popularnu pevačicu u šou programu „Pinkove zvezde“ da je ona morala da pusti suzu. Među prvima se podigla gore i vikala: „Bravo. To care!“
- Prošli put sam bila gruba prema tebi i kritikovala sam te. Sad si me rasplakao. Rasplakala sam se koliko si bio sugestivan. Nisam u životu čula bolju interpretaciju ove pesme. Zato što taj vokal, koji je veliki, snažan i zreo zvuči neverovatno. Sva sam se naježila - rekla je Goca mladom takmičaru.

Poslednji komentari
  • ja Vreme: 23.11.2014 01:16h

    Saban ili Sabac ??????????????????????

  • lovac joca Vreme: 23.11.2014 19:50h

    Pa Saban je iz Sapca

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 23.11.2014 20:22h

    Ja, ti brate imaš i Š, Ć, Ž, Č,Đ, pa nađi ta slova. Nije ni Saban ni Sabac , već Šaban, Šabac, a ova tetovaža je očigledno ŠABAC.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP