Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI REPER PREKINUO VIŠEMESEČNU VEZU

Cvija ostavio devojku zbog Rade!

Autor: S. Arsić | 31.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

„Gde ima dima, ima i vatre“, ovako bi mogla da se opiše situacija Stefana Cvijovića i Radmile Manojlović, koji su nedavno snimili duet i od tada se ne odvajaju.

Cvija i Rada

Cvija i Rada | Foto: Rajko Ristić

Naime, kako „Alo!“ saznaje, reper je raskinuo višemesečnu vezu sa devojkom Anđelom, a kako se šuška, razlog za to je upravo zgodna pevačica iz Četereža. Stefan i Rada već mesecima provode vreme zajedno, čak i na snimanja dolaze u paru, u šta smo se više puta i sami uverili.


- Otkako su snimili duet, postali su nerazdvojni. Rada, kada nije na putu, po ceo dan je kod Stefana u studiju, a da su previše bliski mogu da primete i ljudi koji ih ne poznaju. Oni sada snimaju i drugi duet, na sva snimanja idu zajedno njegovim automobilom, a da nešto tu postoji, posumnjala je i Cvijina devojka, koja mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on odlučio da okonča višemesečnu vezu. Kada ih pitate da li postoji nešto više od drugarstva među njima, oni se samo smeškaju, a kao izgovor što toliko vremena provode zajedno navode zajedničku pesmu - priča nam izvor blizak akterima ove priče.

Nerazdvojni: Rada i Cvija  na snimanju

Nerazdvojni: Rada i Cvija na snimanju | Foto: Rajko Ristić


Nedavno je naša ekipa prisustvovala snimanju „Grand parade“, gde su Cvijović i Manojlovićeva došli zajedno, i to kao što nam je izvor već rekao, njegovim automobilom. Sve vreme dok su čekali svoj red da se popnu na binu, stajali su zajedno, pričali, smejali se, ali i grlili i mazili, što je naš paparaco i zabeležio. Kada smo Stefana pitali gde mu je devojka, zbunjeno nam je odgovorio da je nema.

Cvija i Rada

Cvija i Rada | Foto: Rajko Ristić


- Nemam devojku! Nema je, tu je, ne znam! Nije da je nema, nego ne znam - bio je sluđen reper, koji je stajao zagrljen sa pevačicom dok nam je odgovarao na pitanje, a Radmila se na to samo smeškala, da bismo i nju pitali šta je sa njenim momkom.

- Ne demantujem i ne potvrđujem ništa, ne čitam štampu i ne znam šta se piše - bila je kratka Manojlovićeva, dok je Cvija na to dobacio da nije upoznao Radinog dečka.
- Ne znam da li ona ima momka, ja ga nisam upoznao! - rekao je Cvijović.

Rada: Oblačim se u „Depou“!

Popularna zvezda „Granda“ otkrila je da sve stvari koje nosi pazari u „Depou“.
- Sve na meni je „Made in Rada Manojlović Četereže“. Poznato je da ja ne bolujem od markiranih stvari, sve to možete naći na Bulevaru, pa i zlatnu haljinu o kojoj se pričalo - rekla je pevačica za portal „Skandal“.

Poslednji komentari
  • ahhahah Vreme: 31.10.2013 08:42h

    reper???

  • hromi daba Vreme: 31.10.2013 12:01h

    Rada Manojlović ima dovoljno godina da živi životom kako joj odgovara. Dali je Cvija taj koji spava sa njom ili neko deseti, nije uopšte važno. Mnogi navijaju da se ona pomiri sa Stankovićem, ali to nije uopšte realno. Nikada više ne bi mogli uspostaviti odnos poverenja. Napred Rado, živi životom kako želiš !

  • MIlos Vreme: 31.10.2013 13:21h

    Reper? hahahahahah. Molim vas, nemojte da brukate rep. Cvija, elitni sporeti i te gluposti, to slusaju napaljene klinke i napaljeni klinci, ali ne na drugarice.

  • nedjo Vreme: 31.10.2013 18:19h

    cvija???

  • dokle vise Vreme: 31.10.2013 18:47h

    ON NIJE REPER!!!!! Novinari,skapirajte vec jednom on nije reper!! On je pozer,fejker,rnb izvodjac sta god ali reper nije!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP