Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HIT

Da nisam Seve, bila bih Sandra Afrika!

Autor: ZORICA S. RADULOVIĆ | 18.11.2014 - 12:00:00h | Komentara: 2

Severina Vučković je otvoreno i bez ikakvog ustručavanja priznala da bi volela da bude Sandra Afrika, na koju se ugledala prilikom snimanja spota za pesmu „Uno momento“, koju je otpevala sa „Ministarkama“.

Severina Vučković

Severina Vučković | Foto: Z. Ilić

Seve je gostujući u emisiji „Amidži šou“ na Ognjenovo pitanje koja pevačica bi volela da bude da nije Severina kao iz topa odgovorila:


Uvek provokativna: Sandra Afrika

Uvek provokativna: Sandra Afrika | Foto: Z. Ilić

- Bila bih Sandra Afrika. Poslednjim spotom dala sam joj omaž i mnogo mi se sviđa - rekla je Severina, dok je Ognjen bio poprilično iznenađen odgovorom.

Seve je popravljala šminku Ognjenu Amidžiću

Seve je popravljala šminku Ognjenu Amidžiću | Foto: Z. Ilić

Tokom emisije, Vučkovićeva je otvorila dušu i požalila se da uvek biva prevarena od strane muškaraca jer ne zna da proceni kada lažu.


| Foto: Z. Ilić

- Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvek sam ista. Ne znam da procenim kada muškarci lažu, pa zbog toga uglavnom bivam izigrana - požalila se Seve i dodala da najviše uživa u igranju sa sinom.


Pevačici je uloga majke najvažnija

Pevačici je uloga majke najvažnija | Foto: Z. Ilić

- Uloga majke mi je najvažnija i skroz me ispunjava. Uživam dok se igram sa Aleksandrom i on je najveća energija koja me pokreće - istakla je pevačica.

| Foto: Z. Ilić

Zanimljivo je dodati da je Seve nacionale duže od tri sata sedela u hladnom studiju u haljini bez rukava, pa su se prisutni u studiju šalili da će biti modra ako ne bude slušala Ognjena i davala zanimljive odgovore.
 

Seve našminkala Amidžića!

Tokom emisije, Severina i Saša Matić su poklonili Amidžiću flašu vina koju su organizatori prethodno namazali katranom. Kako se uhvatio za flašu, pa za nos, Ognjen se sav izmazao, pa ga je Seve u pauzi brisala i došminkavala. Vučkovićeva je gostovanje u emisiji iskoristila da uslika selfi sa voditeljem i okači sliku na društvenu mrežu Instagram, od koje je u poslednje vreme postala zavisna.

Pokazala batak!


Severina Vučković vidno je smršala u poslednje vreme i dovela svoju liniju do savršenstva. U prilog tome svedoče i fotografije koje je snimio naš paparaco, na kojima se vidi Severinina izvajana noga. Ulazeći u svoj automobil, Seve je pokazala svoje međunožje, što je naš paparaco uspeo da uslika.

Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 18.11.2014 15:57h

    Pa zar već nisi bila i gora od Sandre Afrike, tebe je u orbitu bacio pornić koji se našao na internetu "slučajno" a Sandr još uvek nismo videli potpuno golu !

  • nedjo Vreme: 18.11.2014 16:21h

    to je pink

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP