Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IKODINOVIĆ U ZAGRLJAJU INSTRUKTORKE SKIJANJA

Dača vara Maju!

Autor: Biljana Radulović | 20.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović prevario je svoju izabranicu Maju Ognjenović na Kopaoniku, i to sa instruktorkom skijanja Tamarom.

Srećni i nasmejani: Tamara i Danilo

Srećni i nasmejani: Tamara i Danilo | Foto: Goran Srdanov

Dača je kraj zimske sezone posvetio skijanju, a društvo na planini mu pravi instruktorka sa kojom se ljubio naočigled svih prisutnih na vrhu ski-staze. Paparaco „Alo!“ uslikao je sportistu kako na Kopaoniku uživa u društvu ove lepotice, iako još uvek nije okončao vezu sa odbojkašicom Majom Ognjenović.


Danilo skija i posle nesreće


Iako je 2008. godine Ikodinović preživeo tešku saobraćajnu nesreću, ni nekoliko ozbiljnih operacija desne ruke nisu uspele da mu povrate sve funkcije. Ipak, to ga ne sprečava da vodi normalan život i uživa u zimskim sportovima. Kako saznajemo, Dača je uz instruktore skijanja uspeo da se vrati u formu i skija veoma dobro. Njegov adrenalin jači je od hendikepa koji ima, zbog čega odlazi čak i na veće staze. Sportski duh očigledno nije napustio Ikodinovića, koji aktivno trenira i hrabro se upušta u sve avanture.

Da li je upravo ovaj dvostruki život razlog zbog kojeg je Dača sačekao da većina gostiju ode sa planine i tako uživa u novoj romansi na miru - ne znamo, ali da je uhvaćen na delu, pokazuju fotografije našeg paparaca.

- Danilu je zbog povrede ruke, koju ima od saobraćajne nesreće, vrlo komplikovano da skija sam i zato je tražio Tamari da mu pomogne. Ona mu daje savete i spušta se sa njim niz strme staze, pa se očigledno iz te prisnosti rodila ljubav. Ljudi bliski njima prvo su primetili da i vreme van skijališta provode zajedno, a onda mi je sve bilo jasno kada sam videla da se ljube na vrhu ski-staze, i to čim su sišli sa žičare.
Desetak minuta pre nego što su krenuli na spust, njih dvoje su bili u strasnom zagrljaju. Ni vetar ni minus im nisu smetali da razmenjuju nežnosti - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta, a o čemu svedoče i naše fotografije na kojima se golupčići smeju jedno drugom i koketiraju čak i na stazi.

Uživaju na  Kopaoniku...

Uživaju na Kopaoniku... | Foto: Goran Srdanov


Kako bi od Dače dobili informacije da li Maja zna gde se on trenutno nalazi i sa kim, pozvali smo ga, ali je do zaključenja ovog broja bio nedostupan. Sa druge strane, Ognjenovićeva nam se ljubazno javila, ali kada je čula da su pitanja u vezi sa Danilom, promenila je ton.

Hteo da se ženi njome: Dača i Maja

Hteo da se ženi njome: Dača i Maja


- Ne razgovaram o tome. Ne želim ništa da potvrđujem niti demantujem. Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekla Maja.
Podsećanja radi, odbojkašica i Ikodinović su u vezi od 2013. godine, i većina njihovih prijatelja im je predviđala svadbena zvona, što se najverovatnije neće dogoditi.

Poslednji komentari
  • Somi Vreme: 21.03.2015 00:00h

    Pa gde su fotografije koje svedoce o strasnom zagrljaju i poljubcu?!?! Dajte to, to je ono sto nam treba, ovako deluje kao neproverena glasina. Dajte fotke, video . . . . bar nesto

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP