Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREMIJER I MINISTAR SVEČANO PUSTILI U RAD TV „NOVA.RS“

Dačić i Ljajić dočekali Sulejmana!

Autor: B. Radulović | 18.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Premijer Srbije Ivica Dačić i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić svečano su juče pustili u rad Televiziju „Nova.rs”, čiji je glavni adut glumac Halit Ergenč, koji je doputovao sinoć u Beograd kako bi propratio prvu epizodu nove sezone serije „Sulejman Veličanstveni”, čiji je on glavni akter.

Predstavljanje programske šeme  oduševilo je Dačića  i Ljajića

Predstavljanje programske šeme oduševilo je Dačića i Ljajića | Foto: Mitar Mitrović

Dačić i Rasim su svečanim pritiskom na taster pokrenuli novu frekvenciju na koktelu u prostorijama te televizije, dok je popularni Sulejman bio prvi koga je publika mogla da vidi na tom kanalu. Ta televizija zapravo je nemačka investicija vredna nekoliko desetina miliona evra, zahvaljujući kojoj će biti zaposleno 450 ljudi. U prostorijama TV „Nova.rs“ održan je svečani koktel kojem su, između ostalih, prisustvovali i Mima Karadžić, Andrija Milošević, Milan Karadžić, Lane Gutović, Nikola Simić i Veselin Jevrosimović, kao i direktor te TV kuće Dejan Jocić.

Glavni adut  televizije „Nova.rs” biće glumac Halit Ergenč, koji je juče stigao u Beograd

Glavni adut televizije „Nova.rs” biće glumac Halit Ergenč, koji je juče stigao u Beograd


- Danas su sve neke lepe vesti. Odlučuje se u Briselu o ulasku Srbije u EU i sada se otvara i Televizija „Nova“. Drago mi je što je ste odabrali ime „Nova“ jer to govori o nekim novim standardima u Srbiji i većoj odgovornosti koju mediji moraju da imaju na ovim prostorima. Ova televizija je most između Srbije i Nemačke i investicija na ovim prostorima. Ovo je kao startni pištolj za novu Srbiju i nadam se da ćete imati dosta lepih vesti, ne zato što ćemo loše cenzurisati, nego zato što mediji treba da se bave i lepim stvarima - rekao je Dačić na koktelu.

Stručni tim nove televizije

Stručni tim nove televizije


Kako su najavili čelnici te medijske kuće, u februaru će početi sa emitovanjem informativnog programa, a do tada će gledaoci imati priliku da uživaju u najboljim domaćim i stranim serijama i šarolikom zabavnom programu. Pored „Sulejmana“, najavljen je i nastavak crnogorske serije „Budva na pjenu od mora”, kao i deset epizoda operske serije „Karmen sa srećnim krajem!” Gorana Bregovića. Inače, proslavljeni muzičar se obratio svima prisutnima putem „skajpa”:

Nemački glumac  zna srpske pesme:  Mark Keler

Nemački glumac zna srpske pesme: Mark Keler | Foto: Mitar Mitrović


- Rešio sam da seriju završim srećnim krajem. Ovo je moja serija i s obzirom na to da je Romima najsrećniji dan kada se žene, tako će se završiti i moja serija, iako se origanalna ‚Karmen‘ završava drugačije - poručio je Brega.
Glumačka ekipa u sastavu Nikola Simić, Lane Gutović, Milan i Milena Marić svakodnevno će raditi emisiju „Mala istorija Srbije“, a svake večeri gledaoci će moći da očekuju i jedan tok šou, kao i razne kvizove i muzičke emisije.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 18.12.2013 11:55h

    "+ Ne radi se tu o nekakvom verovanju . Nismo mi nikakvi vernici, mi smo Jugosloveni. Mi nemamo drugu zemlju. Oni koji imaju druge zemlje, i njima i zive. Nama Jugoslovenima, Jugoslavija je tamo gde nogom stanemo. Kako se to danas zove. sta su od toga napravili, da li to formalno-pravno postoji...sve je potpuno irelevantno. Jugosloven ne veruje. Jugosloven stane na zemlju i tu gde stane, tu je Jugoslavija. Mi smo, prosto, u svojoj zemlji koja je dozivela tragediju. Ona je ubijena, ali mi smo zivi. Dok smo mi zivi, Jugoslavija postoji. - Intervju vodio Mikojan Bezbradica "

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP