Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOJANA JEDVA ČEKA FINALE

Daću sve da Srbija slavi!

Autor: Biljana Radulović | 22.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 5

Naša predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, dan pred veliko finale u Beču za „Alo!“ otkriva da je uzbuđena, ali da jedva čeka nastup, te da će dati sve od sebe da pobedi. „Srpska Adel“, kako su je nazvali strani mediji, kaže da joj nadimak prija i da joj je čast što je jedan od favorita.

Spremna da  zablista u subotu:  Bojana Stamenov

Spremna da zablista u subotu: Bojana Stamenov | Foto: Tanjug/ AP

- Uzbuđena sam i srećna, jedva čekam da izađem na scenu. Sada sam mnogo opuštenija, jer smo ovih dana imali probe, tako da znamo sve korake. U ovom trenutku je najbitnije da budemo odmorni, naspavani i čili-vili, što bi se reklo, kako bismo odradili sve kako treba. Velika podrška mi je Marija Šerifović, koja je sve vreme uz mene - kaže Bojana, koja veruje u visok plasman svoje numere „Lepota nikada ne laže“.


- Ako se ja pitam, šanse za pobedu su mi velike, jer ću dati sve od sebe da se to desi. Sa druge strane, i ako ne pobedim, veliki je uspeh sam moj ulazak u finale. Mislim da smo i time mnogo postigli, ovde nas veoma vole, imamo mnogo fanova i izuzetno sam ponosna - ushićeno priča Stamenova, koja pobedu želi iz još jednog razloga.

- Volela bih da pobedim, pa da budem domaćin i voditelj takmičenja sledeće godine u Beogradu. To bi mi donelo veliku sreću i radost, kao i sama činjenica da bi Evrovizija 2016. godine bila u mojoj domovini - kaže Bojana, koja poziva Adel da sa njom snimi pesmu.

„Ako se ja pitam, šanse za  pobedu su     mi velike“, kaže  naša predstavnica za „Alo!“

„Ako se ja pitam, šanse za pobedu su mi velike“, kaže naša predstavnica za „Alo!“ | Foto: Tanjug/ AP


- Kako da mi ne prija jedno takvo poređenje sa ženom koja je svetska diva i svetska zvezda. Volela bih da jednog dana dođem do tog stadijuma da nekoga zovu nečija Bojana! Zamislite samo da, kao što sam ja „srpska Adel“, jednog dana neka umetnica bude mađarska ili švedska Bojana?! Vau! Iako me Adel nikada nije čula ni videla, pozivam je: „Draga Adel, hajde da snimimo nešto zajedno“ - uz osmeh kaže Bojana. Na pitanje kako reaguje na izjavu menadžera Saše Mirkovića da će postati zvezda svetskih razmera, kaže:
- Stvarno je to rekao?! S obzirom na to da Saša ispunjava svoja obećanja, izuzetno sam srećna zbog njegove izjave. Mogu samo da kažem: iz Sašinih usta u božje uši.

Britanci je porede sa Končitom Vurst


Jedan od najpoznatijih britanskih magazina „Indipendent“, koji se bavi ozbiljnim temama, dotakao se nastupa naše Bojane, koju porede sa Končitom Vurst. Osim što im je isti tekstopisac, Britanci govore o tome da Bojanu, baš kao i Končitu, podržava LGBT populacija, kao i da su obe koncentrisane na svoj glas, a da im je scenografski nastup u drugom planu. Sličnosti između njih dve nalaze i u tome da su im kladionice predviđale debakl već u polufinalu, ali i to da su svojim glasom publiku u dvorani digle na noge. Britanski kolumnista hvali srpsku predstavnicu, njen raskošni glas i poruke mira koje šalje kroz svoje izjave i pesmu, gde poziva sve da poštuju različitosti.

Poslednji komentari
  • Ina Vreme: 22.05.2015 20:51h

    Uh zamislite duet Adel i Bojane to bi bilo sjajno!

  • Lejla Vreme: 22.05.2015 20:52h

    Srbija ce slaviti sutra , Bojana svi smo uz tebe!

  • Mariola.K. Vreme: 22.05.2015 20:53h

    Normalno je da postoji malo treme , ali sutra smo svi uz Bojanu.

  • Ika Vreme: 22.05.2015 21:13h

    Peva ona sjajno! Ima devojka stav!

  • PP Vreme: 23.05.2015 04:32h

    Nadam se dobrom plasmanu ali nemamo sanse da pobedimo veoma ex sovjetski i skandinavski lobi . Od prvog dobijama malo poena a od drugog solidan broj poena. Interesatno da smo lose prolazi u glasovima u finalima od 2007 do 2013 kod Rusije i Grcke kojiam dajemo uvek puno poena. Pa smo tako npr Rusiji dali cak 37 poena a oni nama samo 13 poena , Grckoj smo dali 35 poena a dobili 17, dok nam je npr Albanija dala cak 11 poena a mi njima samo 1 poen. Od Estonije i Ujedinjenog Kraljevsta nismo dosada u finalima dobili nijedan poen.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP