Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ NE KRIJE SIMPATIJE ZA KOLEGINICU

Dado muva Milenu!

Autor: Sanja Arsić | 28.04.2015 - 08:30:00h | Komentara: 0

Dado Glišić odlučio je da se preseli u Beograd, a pored poslovnih obaveza, još jedan razlog zbog kojeg pevač želi da boravi u našoj prestonici je i Milena Ćeranić. Kako saznajemo, Glišić je oduvek gajio simpatije prema bivšoj zvezdi „Granda“, ali nakon susreta u jednoj emisiji, kako naši izvori tvrde, izgubio je glavu za koleginicom.

Glišić razmenio  brojeve telefona  sa Ćeranićevom i  zamolio je da se njihov kontakt ne završi na kafi

Glišić razmenio brojeve telefona sa Ćeranićevom i zamolio je da se njihov kontakt ne završi na kafi

- Oduvek je Dado simpatisao Milenu, sviđala mu se i fizički i kakav stav ima na sceni. Zaljubljive je on prirode, ali nju uvek pominje. U emisiji koju su snimali povodom drugog „Pinkovog festivala“, na kojem učestvuju oboje, Dado i Milena sedeli su jedno pored drugog. Tada su pričali i Glišiću se ona veoma dopala.

Milena promenila adresu stanovanja!


Milena Ćeranić je godinama živela u Novom Beogradu, gde je „Alo!“ uslikao i košarkaša Vladimira Dašića, sa kojim se viđala. Kako saznajemo, pevačica se nedavno odselila, i to u centar grada.
- Sada se odlučila za centar jer joj je sve bliže. Živi sama, stan je vrlo lep, devojački - rekao nam je izvor blizak Ćeranićevoj.

Razmenili su brojeve telefona, a Dado je pitao da li će se sve završiti samo na kafi. Milena se sve vreme smeškala, ali je potencirala priču da je zauzeta i da uživa u vezi. Pevača to baš i nije zanimalo, nego je nastavio sa muvanjem naočigled svih prisutnih! Svi učesnici festivala domunđavali su se kako je Dado navalentan i kako se providno udvara - priča nam izvor i dodaje da Ćeranićevoj nije bilo baš prijatno.

- Milena je komunicirala sa njim u početku, ali kada je videla da je prešao granice, postalo joj je neprijatno. Koliko znam, obećala mu je da će popiti kafu zajedno, a koliko će Glišić biti uporan, ostaje da vidimo - rekao nam je izvor koji je bio na licu mesta.

Pozvali smo pevača, ali je do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar, dok se pevačica nije javljala na telefon i nije odgovarala na naše poruke.
Podsećanja radi, Glišić se dugo zabavljao sa Sofijom Rajović, kojoj je posvetio dve svoje pesme.

- Sofija i ja smo imali čarobnu priču, ali stavili smo tačku i zatvorili našu knjigu. Svakako, u to vreme su nastale neke od mojih najlepših pesama poput „Sto bespuća“ i „Dišem, ali nisam živ“ - rekao je pre godinu dana pop pevač.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP