Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMŠIJE

Dado Polumenta i Nemanja Vidić iskeširali po 200.000 evra za stanove!

Autor: Kurir | 06.08.2014 - 14:15:00h | Komentara: 0

Dado i Nemanja za koji mesec postaće prve komšije u elitnom delu Novog Beograda. Oni su kupili luksuzne nekretnine od po 100 metara kvadratnih

Pogled koji obećava  titule: Nemanja Vidić

Nemanja Vidić

Folk pevač Dado Polumenta uskoro će postati prvi komšija proslavljenom fudbaleru Intera Nemanji Vidiću.

Obojica su pre nekoliko meseci kupili stanove u luksuznoj zgradi koja se nalazi u najskupljem delu Novog Beograda, nedaleko od hotela „Jugoslavije“.

Dado i Nemanja skupocene nekretnine pazarili su u sivoj fazi, a stanovi se prostiru na površini od 100 metara kvadratnih.

Specijalni zahtevi

Pevač je stan uzeo dok se još zabavljao s bivšom devojkom Anom Đorđević, s kojom je i planirao zajednički život u njemu, dok fudbaler već duže vreme želi da ima dom u ovom delu Beograda, iako već godinama živi u inostranstvu. Prema rečima izvora, i Vidić i Polumenta imali su specijalne zahteve kad je izbor materijala u pitanju i ništa nisu prepustili slučaju.

Vidić će izdati stan

- Obojica su želeli da se skuće u ovom delu grada, koji je zapravo sama granica između Novog Beograda i Zemuna. Stanove su kupili u sivoj fazi, a koliko znam, kvadrat je 2.000 evra. Zgrada je luksuzna, a oni su sami birali pločice i vrstu parketa koji će se nalaziti u stanu. Useljenje je predviđeno za nekoliko meseci, kad sve bude bilo gotovo. Dok će Dado započeti novi život u novom stanu, Vidić će svoju nekretninu ili izdati, ili će naći nekog ko će je održavati dok njegovi naslednici ne porastu - navodi sagovornik.

Dado Polumenta

Dado Polumenta

Inače, ovaj deo Novog Beograda je veoma atraktivan, posebno za VIP ličnosti. Na čuvenoj Rentenziji, kako zovu ovaj deo grada, živi i zvezda „Granda“ Milica Pavlović, a donedavno su tu stanovali i braća Saša i Rade Kovačević, koji su u zgradi imali i muzički studio i stan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP