Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! OTKRIVA

Dado se ženi Karićevom bivšom

Autor: A. Radojević | 18.01.2014 - 21:19:00h | Komentara: 0

Dok Dado Polumenta na sve načine pokušava da sakrije identitet svoje nove devojke, “Alo!” je juče otkrio da se radi o Ani Đorđević, a kako saznajemo, reč je o bivšoj supruzi Stefana Karića, koji se trenutno nalazi u kućnom zatvoru zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena njegova saputnica Stanislava Pavlović.

Dado Polumenta

Dado Polumenta: Budući mladoženja | Foto: Rajko Ristić

Naime, Stefan i Ana su se tajno venčali 2012. godine, ubrzo su se i razveli, a ona je zatim uplovila u ljubanu vezu sa Dadom.

- Dado i Ana su baš skladan i lep par, ali postoji još jedan razlog zbog kojeg kriju ljubavnu vezu. Ana se tek nedavno razvela od Stefana Karića, za koga se tajno udala 2012. godine. Stefan se trenutno nalazi u kućnom zatvoru zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je Stanislava Pavlović ostala doživotni invalid, te ne može da komentariše svoj bivši brak. Ana i on su se ubrzo nakon prve godišnjice razveli, a dok su bili u braku, ona je bila u odličnim odnosima sa članovima porodice Karić, što se može videti i na društvenoj mreži Tviter, gde se sa pojedincima dopisivala - izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru.

Ana Đorđević i Stefan Karić

Ana Đorđević i Stefan Karić

- I Ana i Dado su se razveli negde u isto vreme. On je pre osam meseci stavio tačku na brak sa Selmom, dok je i Ana u to vreme proživljavala razvod.
Slične sudbine su ih upravo i spojile jer su jedno drugo veoma dobro razumeli u tom periodu. Zaista idu jedno uz drugo i ne bi me iznenadilo da uskoro stanu na ludi kamen - kaže izvor blizak paru, dok do pevačevog komentara nismo došli do zaključenja ovog broja.
Podsećanja radi, “Alo!” je u sredu na promociji novog Polumentinog albuma uslikao novopečeni ljubavi par, iako se pevač sve vreme trudio da ne otkrije ko mu je draga, pa je i na naše pitanje odgovorio da nema devojku.
- Ne povezujte me sa curama iz mog tima. Nemam devojku, ali bih voleo da je imam - izjavio je pevač.

Hafa Karić čestitala Ani godišnjicu braka sa Stefanom!


Dovoljan dokaz da su Ana Đorđević i Stefan Karić bili u braku jeste tvit Hafe Karić, koja je u martu prošle godine bivšem paru čestitala godišnjicu braka i uz čestitku postavila njihovu zajedničku fotografiju.


- Najdraži naši! Srećna vam godišnjica braka! Na mnogaja ljeta! Strina Hafa i striko Dragan - napisala je Hafa, kojoj je Ana odgovorila sa “hvala”.

w

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP