Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO!

Danijel Alibabić: Bojim se da će mi otac umreti zbog Jovaninih laži!

Autor: B. Radulović - A. Radojević | 11.01.2014 - 19:28:00h | Komentara: 23

Farmerska saga o ljubavi između Danijela Alibabića i Jovane Nikolić poprimila je primese horora nakon što je manekenka priznala da je tri meseca u braku bila zlostavljana i da je njen suprug gej. Nakon njene izjave, pevač je odlučio da izađe na crtu svojoj dragoj i pred sudom dokaže da je nije tukao, davio i raščisti polemiku oko svoje seksualne orijentacije. Iako još ne želi da ispriča svoju stranu priče, uspeli smo da dođemo do Danijela, koji je u Podgorici i koji nam je ukratko objasnio kako se oseća.

"Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom" | Foto: Petar Marković

 - Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom. Tata mi ima tumor i tešim ga da mu srce ne otkaže zbog gadosti i laži koje je iznela. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti jer me je nazvala nasilnikom - rekao nam je kratko Danijel i nije bio raspoložen da se putem medija prepucava sa još uvek zakonitom suprugom.

Jovana otvorila Pandorinu  kutiju

Jovana otvorila Pandorinu kutiju | Foto: Goran Srdanov

 Kako saznajemo, on je potpuno van sebe zbog svega što je Jovana rekla u medijima, što je dodatno otežalo zdravstveno stanje njegovog oca Rasima, oko kojeg se skupila cela porodica. Pevač je trenutno u Podgorici, gde pokušava da smiri roditelje i objasni im da je Jovana izrekla gnusne laži.
Srećna vremena: Danijel sa ocem Rasimom i Jovanom

Srećna vremena: Danijel sa ocem Rasimom i Jovanom | Foto: Nemanja Kostić

 - Majka Olja ne prestaje da plače jer nije očekivala da tako nešto može snajka da joj uradi, naročito što ju je prihvatila kao svoje dete i nikada joj se nije požalila na Danijela. Teško joj je i da svog sina gleda kako pati i trudi da ga zaštiti od svega što piše u medijima. Sa druge strane, Danijel je izbezumljen i teško mu je da priča o svemu, čak se i najboljim prijateljima ne javlja, tako da niko ne zna šta se zapravo desilo. Čuli smo se za Božić, kada smo popričali, rekao mi je da on ima nastup, dok je Jovana otišla da praznike provede u Nišu kod roditelja. Ništa neobično nisam primetio, ne znam šta je razlog tolikog njenog besa da je odlučila da mu uništi život i zašto, ako se sve to dešavalo, nije otišla u policiju, nego kod vas novinara - rekao nam je jedan od pevačevih prijatelja.

Podsećanja radi, Jovana je u saopštenju navela da je Danijel u braku tukao i davio i da mu je bila paravan jer je on homoseksualac. Manekenka je supruga optužila za nasilje, zbog čega je odlučila da se razvede od njega.


Majka Svetlana: U šoku smo, Jovana nam ništa nije pričala!

Kako bismo iz prve ruke saznali šta se sve dešavalo u životu Jovane i Danijela, uputili smo se u manekenkinu porodičnu kuću, smeštenu u romskom naselju Beograd mala u Nišu. S obzirom na to da je Jovana tokom čitavog dana bila nedostupna, vrata porodične kuće otvorio nam je mlađi muškarac, koji je ubrzo pozvao Jovaninu mamu Svetlanu da izađe. Ni ona nije želela da priča o nesreći koja je snašla.

Svetlana Nikolić

Svetlana Nikolić

 - Razumite nas, u šoku smo! Jovana je otišla kod sestre i sada je tamo, ali će vam se za dva dana javiti i sve ispričati. I mi kao roditelji imamo štošta da kažemo, ali ćemo sačekati da ona prvi kaže sve što ima. Ovo je i za nas bilo iznenađenje jer nam se ranije nije žalila - ljubazno nam je rekla Jovanina mama i zamolila nas da je više ne uznemiravamo, ali i da je ne fotografišemo.

Dom Nikolićevih u  niškom naselju  Beograd mala

Dom Nikolićevih u niškom naselju Beograd mala | Foto: Kostadin Kamenov

 Ni komšije nisu bile raspoložene da govore o ovoj temi, kao i o tome da li su viđali Danijela i Jovanu kada su dolazili kod njenih u posetu.

- Nismo ih viđali da zajedno dolaze, to što se desilo je njihova stvar. Čitamo po novinama da ju je tukao, ali po komšiluku se o tome ništa ne priča. Ona je odrasla ovde, ali se nikada nije družila sa komšijskom decom. Znamo da je dugo radila kao promoterka po ovim lokalnim megamarketima i kao hostesa u noćnom klubu „Studio“ - kaže komšinica koja zbog dobrosusedskih odnosa sa njenim roditeljima nije želela da se slika, a ni da se predstavi.
Kako saznajemo, Jovana osim sestre nije imala bližih prijatelja kojima bi se poverila kada su ovakve stvari u pitanju, pa niko nije upućen u to da li je znala da je Danijel onakav kakvim ga je opisala u jučerašnjim izjavama.
- Jovanu poznajem površno jer nikada nije imala mnogo prijatelja, ali smo svi bili iznanađeni što je tako brzo odlučila da se uda za Danijela, koga je upoznala u rijalitiju. Gledali smo „Farmu“ i čuli da svi pričaju da je gej, pa smo pretpostavljali da te priče i ona zna. Verovali smo da su to izmišljotine jer je dečko celog života imao različite devojke. Ma ko će znati o čemu se tu radi?! Čudna je ta estrada, oni se i žene radi marketinga, mi to ovde ne možemo da shvatimo - kaže jedan od meštana slepe ulice u kojoj je smeštena Jovanina kuća.

Estrada u šoku!

Jovanini i Danijelovi prijatelji i kolege sa estrade ne mogu da veruju šta se dogodilo sa njihovim brakom, kao ni da je pevač bio u stanju da tako nešto uradi. Sa drug strane, pojedinci smatraju da je Jovana veći deo priče izmislila.
Goca Božinovska: Ne verujem u Jovaninu priču!

Goca Božinovska - Iskreno da vam kažem, ja u ovu njenu priču ne verujem! Sa Jovanom se nisam čula, a Danijel mi je čestitao Novu godinu i Božić, ali nije mi rekao da ima probleme u braku. Danijel je dobar momak i mislim da nije sposoban da uradi tako nešto, ali ne mogu da tvrdim. S druge strane, poznajem dosta ljudi koji su mu bliski i svi imaju divno mišljenje o njemu.

Zorica Marković: Znala sam, nisam mu ja za džabe prosula vodu u lice!

Srećna što je napustila imanje: Zorica Marković - Da od njihove veze i braka nema ništa rekla sam još dok smo bili na farmi. Ispostavilo se da je to tačno. Živela sam sa njima na imanju i znam kakvi su ljudi, imam instinkt kada nešto ne štima i to sam javno rekla, što su mi svi farmeri zamerili, čak i njih dvoje. Zbog toga su mi pravili probleme i vređali me, nisam mu ja za džabe prosula vodu u lice. Osim Borisa i Kaće, sve ostale ljubavne priče iz rijalitija su nameštene.

Vesna Rivas: Jovana je i pre braka znala da je Danijel gej i agresivan!

Otvorila dušu: Vesna Rivas

 - Ne znam zašto se svi iznenađuju time što je uradio, kada se to videlo i na farmi. Naročito jer je agresivan kada popije. To je Jovana mogla da vidi kao i svi mi. Ne znam šta je sa tom devojkom i u kom filmu ona živi?! Prvo je bila sa Filipom Panajotovićem, pa je za njega pričala da je gej, a sada sa ovim. Da li ona želi njih da preobrati, pa kada joj ne uspe, bude besna? Ne znam stvarno! O Danijelovom seksualnom opredeljenju se pričalo i na farmi i ona je dobro znala da on voli dečake. Gnusno je što se znajući sve to udala za njega, a sada ga pljuje.

Filip Mitrović: To ne liči na Danijela!

„Stara koka,  dobra juha“:  Filip Mitrović

 - Iskreno, sve ovo mi ne liči na Jovanine reči niti da je Danijel nešto tako mogao da uradi. Ja sam njihov prijatelj i ostaću to do kraja, bili oni u braku ili ne. Ružno je što sve ide preko medija.

Ljuba Pantović: Treba da rešavaju stvari između sebe!

Ćuti o svemu: Ljuba Pantović - Kao što ne komentarišem svoj, još manje komentarišem tuđe živote. Oboje su mi dobri prijatelji i mnogo ih volim, tako da ne stajem ni na čiju stranu. Smatram da sami treba da rešavaju stvari jer ni najveći prijatelji ne dele baš sve detalje iz svog života. Ja sam već neko vreme u Finskoj, gde ću boraviti još neko vreme. Imam mnogo posla. Naravno, za sve prijatelje sam uvek tu da pomognem.

Darija Stanojević: Žao mi ih je!

Fristajler - proslava rođendana

 - Ja sam se čula sa Jovanom, ali mi nije rekla nikakve detalje. Kada dođe u Beograd, onda ćemo porazgovarati o svemu jer je i ona sada u šoku. Ja sam Danijela srela pre nekoliko dana na aerodromu, ali mi nije rekao da se nešto loše dešava. I ja sam još u šoku, i kao kuma mogu samo da kažem da mi je žao i da bih volela da se pomire. 


Tužilaštvo: Danijel će odgovarati ukoliko je tukao ženu!

U tužilaštvu su nam rekli da su za priču o Jovani i Danijelu saznali iz medija, ali da oni nisu obavešteni da je manekenka podnela bilo kakvu prijavu protiv supruga.
- Ovakve stvari se ne rešavaju preko medija, već preko nadležnih organa! Ukoliko dobijemo prijavu od gospođe Alibabić, sve optužbe biće proverene i biće pokrenut postupak, naravno, ukoliko za to postoje dokazi. Ukoliko ona pokrene postupak i ispostavi se kao tačno sve što je za medije rekla, Danijel će odgovarati za krivično delo nasilja u porodici, fizičkog, psihičkog maltretiranja i svega ostalog što se potkrepi dokazima. Ukoliko ona pokrene postupak, a nema dokaze, odgovaraće za davanje lažnog iskaza, a on je može teretiti po privatnoj tužbi. Vrlo smo obazrivi kada je reč o ovakvim estradnim izjavama jer se često ispostavi da jedno pričaju novinarima, a sasvim drugo na saslušanju. Kada dobijemo prijavu, reagovaćemo - rekli su nam u tužilaštu.

 
Poslednji komentari
  • mikelle Vreme: 11.01.2014 19:10h

    Sapunica je krenula...ko su bre ovi ljudi,cemu toliki publicitet...

  • nedjo Vreme: 11.01.2014 19:21h

    ali mislim da je ljubino misljenje najbitnije...

  • MARSOVAC Vreme: 11.01.2014 19:40h

    MA OTKUD DA UMRE, PA U CG JE LEGALNO BITI GEJ, PA IMATE I PARADU!

  • jasna Vreme: 11.01.2014 19:41h

    Jovana je sve to izmislila ili laze jel ona je provela celo leto kod Danijela i ako je on gey i da je maltretirao odma bi videla nego on je sponzorusa i samo da bi dobila slavu on je izvukao iz bede pa sad misli da moze da ulovi nekog bo fufica koji je zivot imala al vuk dlaku menja cud nikada i Jovana ako je maltretirao tukao Danijel zasto nije prijavila policiji kao svugde u svetu nego prvo medijama tu se vidi da ona hoce da ga sroza da bi mu uzela novac to je teska fufica

  • sasa stankovic Vreme: 11.01.2014 20:29h

    Često strah ima svoju svrhu, a kukavičluk, nikakvu ! Koja je Jovanina priča ? Neretko je nemoguće proniknuti žensku ćud, plahovita, ishitrena, a često i opaka. Jovana mi se baš i ne čini toliko naivna pa da je svoje probleme morala rasprostret sudu javnosti. Ako je istina da ju je fizički zlostavljao, onda opravdavam njen postupak, ako je to samo zbog konstatacije da je gej, onda je trebala pronaći drugačiji način. Moje je mišljenje da se nisu ostvarila Jovanina nadanja, ona je verovatno mislila kako će joj ovim brakom biti otvorena vrata estrade i da će biti uposlena 100 %. Mnogo je devojaka na listi čekanja koje su zgodnije, mlađe i lepše od Jovane i koje traže uhlebljkenje. Svoju je šansu imala i iskoristila ju je na pravi način, a to što nije znala održat vezu, e pa to je već njen problem.. Pred njima je duga borba za dokazivanje ko je, a ko nije u pravu, stvorena su dva ljuta neprijatelja i dva zaraćena tabora. Jedni misle da je ovako, a drugi da je onako !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP