Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALIBABIĆ JUČE DOPUTOVAO U BEOGRAD

Danijel: Molim Jovanine švalere da se ne oglašavaju!

Autor: Biljana Radulović | 20.01.2014 - 09:30:00h | Komentara: 6

Nikad nisam posumnjao da me je varala i voleo bih da to mišljenje ne promenim. Ako slučajno postoje muškarci koji su bili sa Jovanom dok smo bili u braku, molim ih da se ne oglašavaju.

Danijel Alibabić na aerodromu

Danijel Alibabić na aerodromu | Foto: Goran Srdanov

 

Danijel Alibabić juče je prvi put posle skandala, iz rodne Podgorice doputovao u Beograd, a već na aerodromu su ga dočekale brojne novinarske ekipe. Crnogorski pevač nije skidao osmeh sa lica iako je danima glavna tema medija, jer ga je supruga Jovana optužila da ju je fizički zlostavljao u braku i da je homoseksualac.

„Labelo“ će biti novi hit na internetu

Milan Šišarica

Milan Šišarica

 Priču Novosađanina Milana Šišarice, koji za „Alo!“ tvrdi da je sa Jovanom imao seks dok je bila u braku, Danijel je pročitao u avionu pre nego što je sleteo u Beograd.

- Nikad nisam posumnjao da me je varala i voleo bih da to mišljenje ne promenim. Ako slučajno postoje muškarci koji su bili sa Jovanom dok smo bili u braku, molim ih da se ne oglašavaju. Tog Šišaricu ne bih mnogo komentarisao, samo sam ubeđen da će novi hit na društvenim mrežama biti „labelo“ - našalio se pevač na račun priče Milana Šišarice, koji tvrdi da je Jovanu upoznao kod Kalenić pijace kada mu je tražila „labelo“.

- Da je sve to istina, ja bih joj dao taj novac koji mi je tražila da bi ćutala. S obzirom na to da mi je savest mirna, nije bilo razloga da joj platim. Zato ću da istrajem u nameri da bude kažnjena za sve što je radila proteklih dana. Koliko god da smo bili kratko u braku, Jovanu poznajem dobro i mislim da je neko ko joj ne želi dobro savetuje da radi ovakve stvari koje će joj se obiti o glavu. Ona nije sposobna da sama krene u ovako nešto. Iako nijednu ženu, a kamoli onu koju sam voleo, ne želim da vidim u zatvoru, to će sa njom, nažalost, biti tako - kaže Danijel.
Pevač priznaje da je tražio čuveni vibrator za koji je manekenka rekla da joj je nestao dok je bila u njegovoj porodičnoj kući.
- Tražio sam ga u kući u Podgorici, misleći da ga je tamo ostavila, ali najviše zbog mojih ukućana da se ne frapiraju. Ta njena priča mi je potpuno degutantna. U mnogim stvarima je kontradiktorna, čas priča da sam je varao sa devojkama, čas da sam gej. Ajde samo neka se dogovori sama sa sobom. Ja neću reći nešto što bi joj škodilo, a imao bih štošta!
I pored svega, Danijel nije izgubio veru u brak i priznaje da će se potruditi da nađe novu devojku s kojom će stvoriti porodicu.
- I dalje verujem u brak i iskreno se nadam da će se pojaviti prava žena s kojom ću stvoriti porodicu, pošto sam to iskreno želeo sa Jovanom. Trenutno sam dosta iscrpljen zbog svega, ali ukoliko mi se desi nova ljubav, biću srećan i zadovoljan. Jovani želim svu sreću u životu i da nađe nekog ko će je zadovoljiti u pravom smislu.
Danijel kaže da nema razloga da se testira na HIV, kao što je najavila da će učiniti njegova, još uvek zakonita supruga, protiv koje podneo krivičnu prijavu i zahtev za razvod braka.

Jovana i Danijel

Jovana i Danijel

 

- Ona sada i da rodi dokaze za sve što je rekla, a nema ih, svakako će biti kažnjena jer je pokušala da mi iznudi novac - ističe pevač koji ima više nastupa nego ikada:
- Ljudi nisu glupi, i bez moje ijedne izjave, shvatili su šta je istina!

Danijel Alibabić na aerodromu

Nasmeja uprkos nevoljama: Danijel Alibabić  | Foto: Goran Srdanov

 

Žao mi je Lejle i Slavice

Danijel ne želi da otkrije da li su mu se bivše devojke, pevačice Lejla Hot i Slavica Ćukteraš javile pošto ih je Jovana prozvala u medijima, tvrdeći da je i njih tukao dok su bile u vezi sa njim.
- Žao mi je što su njih dve bez ikakvog razloga uvučene u ovu priču, jer žene imaju svoj život. Zaista im se izvinjavam što su se kroz medije provlačile u ovom kontekstu, ali nisam imao uticaja na to.

Poslednji komentari
  • Djoka Vreme: 20.01.2014 10:31h

    Jovana - opasna. Ovom rogonji lovci vec odavno duvaju lovacki zbor direktno na njegovoj celi.

  • Noa Vreme: 20.01.2014 10:39h

    Momak je fin i odgojen i, bez obzira na sve, on nije dozvolio sebi da padne na Jovanin nivo. Za Jovanu se i prije pričalo da je raskalašena alkoholičarka što je šteta jer je uistinu zgodna ali zbog ovih niskih udaraca je najviše sebi naškodila.Da je imala probleme,bilo je drugih načina tj.obraćanje nadležnim institucijama a ne ovakvo blaćenje(i to bez konkretnih dokaza)koje je može i skupo koštati.

  • Petrović Vreme: 20.01.2014 10:55h

    Koga ovo više zanima ?

  • gilipter Vreme: 20.01.2014 11:22h

    E vala zbog ovog danijela i zbog njegovor razvoda prestcu da citam alo.DOSADILI STE

  • Nina Vreme: 20.01.2014 14:42h

    To su tvoji , topla braća!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP