Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISPRIČAO DETALJE

Danijel otkrio šta je sve Jovana slagala!

Autor: Blic | 21.01.2014 - 11:45:00h | Komentara: 0

Danijel Alibabić je tokom večerašnjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" pričao o svom propalom braku sa Jovanom, te se našalio na račun čuvenih sendviča i Jovanine izjave da pored njega "nije imala šta da jede".

 Izvinjavam se što su svi morali da čitaju ono što je Jovana izjavljivala. Imali smo krizu pre razvoda, brak nismo doživljavali na isti način. Želeo sam da me supruga prati, ali ona to nije mogla. Ja 15 dana radim, ona 15 dana ode na drugu stranu. Zahladili su nam se odnosi. Borili smo se da sve sačuvamo. Oboje smo krivi, takve su bile okolnosti i prebrzo smo doneli odluku da se venčamo. Voleli smo se, bili smo zaljubljeni... pre vremena smo se uzeli, nisamo se ni poznavali. Više nemam iste emocije kao pre. Želeo sam da se raziđemo mirnim putem, bez pompe. Posle mi je stigla užasna poruka, gde me ucenjuje da ako ne dam sumu novca, da će... imam tu poruku... Pisalo je, ukoliko joj ne dam novac ispričaće gorke istine, i sve što je i sama navela. Ne želim da se pravdam, samo mi je čudno kako neko sme da izađe bez dokaza i da plasira te laži i izmišljontine. Trudiću se da mi ostanu lepe slike u vezi nje i neću izvovoriti ni jednu ružnu reč o njoj - kaže Danijel Alibabić.

Danijel Alibabić prozvao  suprugu Jovanu

Danijel Alibabić | Foto: Petar Marković

 Dodao je da Jovana nije želela da do javnosti dođe da se razvode, jer je ona, kako on kaže, želela da svi misle da su i dalje zajedno.

- Tačno se sećam rečenice, ne moramo da ljudi znaju da se mi razvodimo! Ja ne želim taj život, da svi misle da smo zajedno, a nismo... - kaže pevač. Saša Popović ga je upitao da li je moguće da Danijel, po Jovani, nije imao dovoljno para za njene prohteve, te da je i to bio osnovni razlog. Odnosno, Popović kaže da se to priča po "čaršiji".
- Da, sendviči su postali internet hit. Kada se sve ovo izdešavalo, javio mi se moj prijatelj iz Ulcinja, da pita da se uključi u ovu emisiju, da ispriča kako mu je Jovana pojela sve morske plodove kada sam je vodio nekoliko puta u Crnu Goru - kaže Danijel kroz smeh.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić | Foto: Nemanja Kostić

 Pevač navodi da je dao sve od sebe da se Jovana oseća kao princeza.

- Dao sam sve od sebe da se ona oseća kao princeza i držao sam je kao malo vode na dlanu. To može i Daria da potvrdi, njena kuma, koja ne veruje i koja sama dolazila sam svaki dan... Ona prva nije verovala! Ja opet kažem, ono nije bio brak kakav treba. Ja odem da peva u Crnu Goru, a ona ode negde u Niš. Ja ne znam gde mi je žena. Nije me pratila, ja to nisam želeo. Nismo sve gledali istim očima. Želim mir, dom, a ne da smo oboje na drugim stranama - kaže Alibabić. Na pitanje da li ju je tukao, kategorično kaže da to nije istina.

- Daleko od toga da sam u stanju da dignem ruku na nekoga. Pa ja živim sa majkom i sestrom... - priča Danijel.

Za kraj su ga pitali da li joj je branio da radi, pevač tvrdi da nije i otkriva da je ona zapravo dobila samo jednu poslovnu ponudu za svo ovo vreme.
- Ja joj nisam branio da radi, to je sve laž. Ona je dobila samo jednu ponudu za posao, rekao sam joj da je podržavam. Smatram da je ona imala posao, da je radila, ona ne bi bila nezadovoljna - kaže on.

Originalnu vest pročitajte na Blic.rs.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP