Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAJE SE

Danijel: Sramota me je što sam se oženio Jovanom!

Autor: Kurir | 14.01.2014 - 10:30:00h | Komentara: 3

Sve što govori, govori o sebi. Neka joj je na časti i vidimo se na sudu - kaže crnogorski pevač

Trenutak za  pamćenje: Jovana  Nikolić i Danijel  Alibabić

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

Danijel Alibabić ogorčen je na suprugu Jovanu Nikolić, protiv koje je podneo krivičnu prijavu za laži i klevete da ju je tukao. Ne može da shvati da njegova bivša svakog dana iznosi razne neistine u javnost, dok on ćuti i drži se svoje reči da o njoj neće javno govoriti loše.
- Sramota me je što se ta osoba povezuje sa mnom. Stid me je što sam se oženio njome i što se njeno ime pominje uz moje. Sve što govori, govori o sebi. Neka joj je na časti i vidimo se na sudu - kaže crnogorski pevač.
Inače, Jovana je javno optužila Danijela da ju je fizički zlostavljao i tvrdi da je on homoseksualac. Nišlijka se tu nije zaustavila i svakog dana iznosi nove detalje iz njihovog gotovo četiri meseca dugog braka.
Otkrila je nedeljnicima da je njen još uvek zvanični suprug tri godine bio u vezi s jednim muškarcem iz Podgorice, da je čula da postoje njihovi intimni snimci i da su ga bivše devojke Slavica Ćukteraš i Lejla Hot ostavile kad su saznale da je gej. Do detalja je ispričala kako ju je tri puta davio, ali i da sumnja da joj je on ukrao vibrator. Danijel se dostojanstveno drži, a sve što ima da kaže o supruzi, reći će na sudu.
Poslednji komentari
  • Zoki Vreme: 14.01.2014 11:43h

    a sta ce udatoj zeni vibrator ? 3:)

  • jedna majka Vreme: 14.01.2014 12:47h

    Danijele, ako si gej tebe treba da je sramota sto si devojku obmanuo! A to kakvog te je priroda stvorila trebalo je da prihvatis i ne uvlacis u svoj zivot devojku. A to sto ste se spandjali na Farmi posebna je prica. Jadni su svi koji su spali na to da u Farmi nadju ljubav.

  • Vuk Vreme: 14.01.2014 13:07h

    Ako je Danijel homoseksualac savetovao bih mu da to javno prizna. Najelegantnije resenje je da se pojavi u nekoj TV emisiji i da se izjasni kao homoseksualac ako zaista voli momke. To nije nista strasno,i niko ga nece osuditi zbog toga! Koga zanima uostalom da li Danilej vise voli devojke ili momke? To je njegova privatna stvar! Najbolje je u ovoj situaciji biti potpuno iskren i javno priznati ako je i sa kim probao musko-musku ljubav! Pa niko ga nece razapeti na krst ako je vodio ljubav sa muskarcima!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP