Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJKA PREDSTAVLJA SEDMOMESEČNOG NASLEDNIKA

Danijela Pantić: Za mog sina nema vakcine ni mesa!

Autor: Blic | 20.05.2014 - 21:00:00h | Komentara: 28

Voditeljka, koja se porodila kod kuće, odlučila je da sina ne vakciniše, kao i da u njegovoj ishrani ne bude mesa.

Slavoljubova muza - Danijela Pantić

Danijela Pantić | Foto: facebook

U prilog tome koliko joj je bitna prirodnost ide činjenica da se porodila kod kuće u kadi, jer smatra da je to najbolje i za bebu i za nju.

- Najbezbolniji je prirodni porođaj, i to u kadi - rekla je Danijela.- Viđam dosta dece po restoranima brze hrane i verujem da je roditeljima lakše to nego da spremaju nešto zdravo posle napornog radnog dana. To je skuplja varijanta, jer vodi u bolest i gojaznost, kako ste i sami primetili, a osim toga za zdrave sokove, voćne šejkove i, na primer, sirove kolače i torte, treba manje vremena nego da sednete u prevoz, odete do „Meka“ i naručite brzi obrok - tvrdi Danijela Pantić.

Voditeljka Televizije „Prva“ je sina Ignjata već navikla na vegetarijanstvo.

- Naravno, veoma mi je stalo da Ignjat bude zdrav dečko. Još je mali, ali kada poraste, objasniću mu šta je zdravo, a šta ne i zašto smo izabrali bolji put za njega. Svako jutro počinjemo voćem i zdravim sokovima, potom prelazimo na proso, leblebiju, suncokret, integralni pirinač, tikvice, šargarepu... Večinu obroka jedemo i pijemo zajedno, što u Srbiji nije uobičajeno, pošto se kod nas jede teška i masna hrana koju bebama nikako ne smete davati - kaže Danijela.

Nekadašnja voditeljka kviza „Slagalica“ objašnjava da će sinu davati slatkiše, ali samo one zdrave.

- Ignjat uživa u slatkom voću i kašicama koje sama pravim od manga i jabuke, banane, avokada, šargarepe, kokosa i cvekle, a sve to je slatko. To su ukusi na koje se navikava već sada, sa sedam meseci, a ne na veštačke, nezdrave šećere - kaže Danijela.

Ona se zalaže i protiv obavezne vakcinacije.

- Ne verujem u „lekove“ koji imaju toliko negativnih efekata kao vakcine i za koje proizvođači ne mogu da garantuju. Nije dokazano ni da se može na veštački način stvoriti imuni sistem, niti je posle vakcinacije urađeno istraživanje o njenim posledicama. Verujem da se deca rađaju zdrava i da njima samo treba jačati imuni sistem, pre svega zdravim načinom života, a ne izazivati ga vakcinama sa umrtvljenim virusima, živom i konzervansima - kaže voditeljka.
Poslednji komentari
  • Serbian Vreme: 21.05.2014 01:07h

    Mislim da je to jako glupo. Neki jedu ribu, jer navodno ima slabo razvijeni nervni sistem, neki jedu jaja, jer bi ih kokoške i onako nosile, a neki ne jedu ni mleko ni med. Da li roditelji imaju pravo da nameću deci svoja ubeđenja? I šta se na kraju dobija, da li že da živi duže, i da li će biti zdraviji od ostale dece? Ja imam 50 godina, hranim se raznovrsno, jedem i voće i povrće, tamanim slatkiše, i nek traje koliko traje, a ne da mi neka tamo sekta nameće svoja pravila. Kupiš sinu jagode na pijaci ili prodavnici, a one prihranjivane veštačkim đubrivom, i prskane sa insekticidima i ostalim hemijama da ne trunu i da budu kao sa slike. Da sigurno ćeš ti da mu ih organski odgajiš u saksiji.

  • BoBa Vreme: 21.05.2014 01:31h

    Treba joj oduzeti dete!!! Kad dete napuni 18 godina, neka samo odluči šta će da jede!!!

  • Majka Vreme: 21.05.2014 07:31h

    Avokado, kokos, mango...ma hajde. Baš svaka žena ima mogućnost za to. Beremo na grani.

  • Lala Vreme: 21.05.2014 08:18h

    Ne zanima me tvoj sin u sred ove katastrofe!

  • rada Vreme: 21.05.2014 08:48h

    Vidi duso,imam ih troje zdravih,pravih i prelepih,hvala bogu.Rodila si dete a ne bice vise vrste....Brini o njemu na pravi nacin.Ne odlucuj o njemu na sulud nacin.Ono ima svoj zivot na koji ti nemas pravo.Cital knjigu SLOBODNA DECA SAMERHILA...Srecno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP