Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PIJE DA ZABORAVI

Danijela se vratila čašici! (FOTO)

Autor: S. Arsić | 09.12.2013 - 20:30:00h | Komentara: 1

Zbog bolesti i problema sa štitasta žlezdom, koji su uzrokovali poremećaj hormona, Danijela Vranić povukla se sa javne scene na neko vreme, a zatim se nakon dužeg oporavka vratila i, rekli bismo, vratila se i starom poroku, alkoholu. Naime, pevačica se pojavila na novogodišnjem snimanju “Skaj plusa” u dugoj haljini kojom je pokušala da prekrije višak kilograma i odmah nakon dolaska smestila se pored koleginice Nade Topčagić. Iako su mnogi mislili da folkerku više neće videti sa čašom u ruci, prevarili su se, jer je Danijela poručila vermut i sa osmehom nazdravljala i pozirala fotoreporterima, ne skrivajući da nastavlja da uživa u čašici žestine.

Živeli:  Danijela Vranić

Živeli: Danijela Vranić

 Podsećamo da je pevačica pre više od dve godine završila u bolnici zbog problema sa štitastom žlezdom i taman kada se malo oporavila, opet je hospitalizovana zbog nevolja sa kostima koje su se pojavile kao posledica naglog gojenja. Tom prilikom lekari su Vranićevoj strogo zabranili alkohol, što je ona i poštovala, kako je sama rekla, dok je trajala terapija, a sada se očigledno skroz oporavila i smatra da može ponovo da uživa u žestini.

Mnogi su komentarisali da se pevačica ugojila baš zbog toga što voli da popije, što je ona oštro demantovala.

Kako odoleti  kapljici u ovakvom  društvu?: Sa  Nadom Topčagić

Kako odoleti kapljici u ovakvom društvu?: Sa Nadom Topčagić

 - Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži i o tome kako sam se ugojila zbog alkohola, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom - rekla je pre godinu dana Danijela, koja je, kako nam izvor otkriva, počela da pije pre mesec dana, kada je proslavila rođendan.

- Danijela ne sme da se vrati alkoholu, to bi bilo strašno za njen organizam. Hvala bogu, oporavila se, ozdravila je, pa može sebi da dopusti jednu čašu vina ili nečeg sličnog. Prvi put nakon bolesti popila je dve čaše vina za njen rođendan, koji je bio pre mesec dana - rekao nam je izvor blizak Vranićevoj, koja je do zaključenja broja ostala nedostupna za komentar.

Bila privedena zbog alkohola!

Pevačica Danijela Vranić 2011. godine je privedena jer je u alkoholisanom stanju navodno zadala udarac jednom policajcu, posle čega je zadržana u pritvoru. Folkerka je pokušala da prođe kroz zatvorenu ulicu, što joj policajci nisu dozvolili. Posle toga je pokušala da pobegne, a onda, nakon kraće jurnjave po gradu, zaustavili su je na Terazijama. Posle žestoke rasprave sa policajcima Danijela je, kako se pisalo, fizički nasrnula na službeno lice, zbog čega je terete. Na licu mesta uradili su joj i alko-test, koji je izmerio 1.84 promila alkohola.
Poslednji komentari
  • avvf2002 Vreme: 10.12.2013 13:08h

    Mene su odrali za 1.67, koji nikada nisu dokazali jer mere nebazzdarenim spraama, samo tako. Al, ipak, je sene prezivamniti Vranic niti Nikolic niti bilo kako estradno. Ja sam obiccan ccovek. Ipak liccnost.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP