Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PREŽIVELA UDES

Danijela Vranić: Mislila sam da je pukla bomba!

Autor: Aleksandra Radojević | 08.03.2015 - 08:22:00h | Komentara: 2

Pevačica Danijela Vranić je pre tri dana imala saobraćajnu nezgodu u Novom Beogradu, kada se sudarila sa četiri automobila. Naime, kako je put bio klizav, pevačica se u četvrtak u popodnevnim satima našla u lančanom sudaru, a kako za „Alo!“ objašnjava, u trenutku je pomislila da je pukla bomba. Iako je preživela veliki stres, Danijela na sreću nije teže povređena.

Oporavlja se: Danijela Vranić

Oporavlja se: Danijela Vranić | Foto: Zoran Lončarević

 - Imala sam udes. U Beogradu kad padne kiša, to je kao led, vozači samo koče. Ne znam kako kiša tako utiče na ljude, ali svi nešto koče i kao da ne znaju kuda su krenuli. Ja sam bila u lančanom sudaru i četiri automobila su učestvovala. Još uvek se tresem od tog šoka. To je toliko puklo da nisam znala šta se u trenutku desilo. Vozila sam normalno i odjednom je nastao haos. Kao bomba da je pukla. Prvi u koloni se dvoumio da li da prođe semafor, a i onda je vozač iza zakočio kako ga ne bi udario, ali su se ostali zakucali u njega. Taj prvi, koji se nećkao i u principu sve izazvao, prošao je neoštećen. Ja sam bila u sredini i onda je još jedan automobil udario u mene. Autom mi je mnogo oštećen, ali sada i ne razmišljam o tome, jer sam pod stresom i glupo je razmišljati o tome. Ništa ne može da zameni ljudski život. Ne mogu opisati taj šok. Ugruvana sam i rasekla sam usnu. Odmah sam krenula da gledam po sebi da nisam povređena. Svi su zaustavili vozila i potrčali da pomognu, ali nisam videla da li je u sudaru neko teže povređen - priča pevačica za „Alo!“.

„Još uvek se tresem od tog šoka...”

„Još uvek se tresem od tog šoka...” | Foto: Rajko Ristić

- Auto je bio pun stvari i u tom trenutku se to sve srušilo na mene. Mislim da sam izgubila svest na trenutak jer nisam znala šta se dešava. Bila sam vezana, jer da nisam, bez obzira na to što nisam vozila velikom brzinom, polomila bih ruke i glavom bih udarila u šoferku. Pojas je spas - kaže Danijela, koja želi sve da zaboravi.
- Samo da zaboravim na to jer sam u šoku. Non-stop razmišljam o tome šta je moglo da mi se desi. Hvala bogu, ne fali mi ništa, bole me malo ligamenti, ali to je valjda normalno - zaključuje Vranićeva.

Krenula sam kod 

druga na promociju!

U trenutku kada je imala udes, Danijela je krenula na promociju prvog albuma Dušana Đurića, inače njenog školskog druga.
- Spremala sam se za promociju. Trebalo je da idem kod mog školskog druga Duleta, koji je predstavljao novi album, ali se to desilo. Rekla sam mu da sam OK, nisam mu pričala detalje da ne brine, nego da mu bude lepa promocija. Ceo dan smo se čuli, zahvaljivao mi se što sam mu pomogla i nisam mogla da odem - izjavila je Danijela i dodala da je odrasla sa Dušanom i da je njegov novi album „Odlazite, uspomene“ odličan.
Poslednji komentari
  • mile Vreme: 08.03.2015 08:51h

    A da mozda svi vi iza tog prvog niste slucajno drzali nepropisno rastojanje,pogotovo po losem vremenu?

  • Mile Style Vreme: 08.03.2015 13:23h

    Odkuda ovoj nofci za Range Rover, sumnjam da je od pevanja zaradila, pre ce biti da je ona jedna od onih "elitnih". Kako god, treba poreska da je "istambura" da plati porez.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP