Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

INCIDENT NA NASTUPU

Danijela Vranić se obračunala sa pijanim mladićem!

Autor: Puls | 08.11.2014 - 21:30:00h | Komentara: 3

Kako Pulsonline ekskluzivno saznaje Danijela Vranić nije ni slutila da će joj se rođendanski nastup pretvoriti u pravi haos. Naime, ova pevačica nastupila je u petak veče u Podgorici u klubu Buda Bar gde se za njen nastup tražila karta više. Kako gotovo svakog vikenda nastupa u Crnoj Gori nije ni slutila kakva neprijatnost će joj se desiti, ali ipak ona je spremno odreagovala u trenutku.

Danijela Vranić

Danijela Vranić | Foto: Goran Srdanov

- Danijela je stigla dva sata pre zakazanog nastupa u klub. Bila je raspoložena i vesela jer joj je baš te večeri bio rodjendan. Sedela je sa svojim prijateljima i muzičarima, a kada se klub napunio ona je izašla na binu i oduševila publiku svojom spontanošću - otkriva izvor Pulsonline portala i nastavlja:


- Nakon fenomenalnog nastupa i ovacija koje je doživela na sceni, Danijela je napravila predah, a za to vreme nastupao je DJ. U međuvremenu njoj su stizali buketi cveća i flaše skupocenog šampanjca kao rođendanski pokloni.
Taman što su muzičari izašli na binu kako bi Danijela nastavila sa drugim blokom pesama, na scenu je izašao vidno alkoholisan mladić koji je oborio stalak i mikrofon koji je inače više puta udario u binu. U tom trenutku Danijela je ustala kao prava lavica i svi su bili u potpunom šoku.
Poslednji komentari
  • robi Vreme: 09.11.2014 08:41h

    napunila je klub,,doslo je cak 200 ljudi,,,ona kad bi dosla u vrsac da peva ne bi bilo 20 ljudi,,idi bre..

  • Milan Vreme: 09.11.2014 08:54h

    Nati zelim da javno, negde na nekom fency mestu proslavi jubilarni 101 pokusaj emotivne veze, a ANI IVANOVIC SVAKU SRECU UZ CESTITKE ZA SVE STO JE POSTIGLA U SVOM MLADJANOM ZIVOTU. Takodje cestitke i na dobrom izboru buduceg, nadam se muza!

  • Jovan Vreme: 09.11.2014 10:10h

    Da da, g-dja Vranic nije mogla da prica koliko je bila pijana pa je i otjerana iz kafica. Mozda ipak da provjerite pricu prije nego je objavite. Danijela nije znala pjesmu normalno da otpjeva. Nikad se u Podgorici tako nesto nije desilo. Sramota

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP