Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SE NALIVALA KOKTELIMA

Dara Bubamara se napila usred emisije!

Autor: D. Tripić | 21.07.2014 - 09:00:00h | Komentara: 4

Dara Bubamara je nedavno bila gost u jednoj emisiji i posle nekoliko koktela koje je popila, Radojka se toliko napila da je jedva pričala. Autor emisije „Grand koktel“ je uz šale uspeo da izvuče Daru kako bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi.

Pevačica se nalivala koktelima

Pevačica se nalivala koktelima

- Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali je već posle nekoliko čaša piće „udarilo u glavu“.

Ispred nje nekoliko ispijenih koktela

Ispred nje nekoliko ispijenih koktela

Poneta dobrom atmosferom i na opšte zadovoljstvo kolega Ćeme i Aleksandre Bursać, koji su zajedno sa njom bili u emisiji, pevačica se zezala i pravila šou. Kada je došao red da najavi svoju novu pesmu „Kraj i tačka“, Bubamara je jedva uspela da sastavi rečenicu, pa joj je u tome pomogao voditelj Goran Čomor.

- Ala ovi kokteli udaraju u glavu, kraj i tačka - rekao je on. Ovim povodom pozvali smo poznatu pevačicu, ali do zaključenja ovog broja ona se nije javila.
Poslednji komentari
  • MIMI Vreme: 21.07.2014 07:36h

    Nisam neki kritičar po prirodi, uglavnom kro ceo život nalazim opravdanja za mnogo čega što ne branim...ALI....ova žena je toliko odvratna, antipatična, PROSTA, napadana.....Od onog devojčurka i pesme Košava sa D. postade FUJ! Eto šta novac uradi od ljudi, NEVERNIKA....Vi radite svoj posao i novac je u pitanju ALI TOLIKO IMA PAMETI I POŠTOVANJA u OVOJ NAŠOJ SRBIJI, VOJVODINI i NOVOM SADU ....a NE VIDE SE OD BOŽIJIH NAKAZA. ! SRAMOTA ya EMISIJU u KOJOJ JE BILA, TV-koji je POYIVA, i VODITELJE ....NE DAJ TE JOJ PROSTORA, NE POYIVAJTE takovo BLATO ...

  • Sofija Vreme: 21.07.2014 09:26h

    Mimi, ti si kao prvo nepismena, a kao drugo - otkad je ta mlada zena prozvala odredjene likove poput Marine Tucakovic, odjednom su je puni stupci po negativnim konotacijama. Interesantno je da je niko nije spominjao po losem dokle god se o Marinu nije ogresila. Dara Bubamara je jedan skroz pozitivan lik, puna entuzijazma i pozitivne energije, a novinari mogu da naprave cudo. Ne daj boze Mimi da se ti nadjes u toj poziciji da te po novinama blate a da te pri tom ne poznaju. Drzi se ti samo svoje tarabe, nema potrebe da gledas u njenu ili ma ciju drugu.

  • Драгомир Vreme: 21.07.2014 10:37h

    МИМИ,са којег ли си ти дрвета пала баш директ на главу?СВАКА ПЕСМА БУБА МАРЕ ЈЕ КАО ЛУТКИЦА!Када то напише стари Драгомир или ти ја онда је то тако и никако другачије!Моја колекција има само оно што је вредно и никако другачије а Радојкине песме су све у колекцији!А ти МИМИ поред тога што си злоћа и ем си неписмена!НЕ ПОНИЖАВАЈ НАЈБОЉЕ ПИСМО НА СВЕТУ?Српско!Званично!Носи тастатуру код механичара на канал да ти је оправи а онда правац код доце на консултацију.Не за тастатуру!

  • Драгомир Vreme: 22.07.2014 06:46h

    Софија,ти ме победи са коментаром!Добра ти је фора ,,да се држи своје тарабе..!Истина је да новинари могу да ти ураде све али,зависи све ,,каква ти је ракија,,?Или ,,колико се испружиш,,?Или ,,колико уђеш,,?Или ,,колико ми дођеш,,!Ово се односи на новинаре који пишу ,,трачеве,, али новинари истраживачи су за медаље храбрости!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP