Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NOVI RAT DUGOGODIŠNJIH RIVALKI

Dara: Jelena, pevaš kao koza! Karleuša: Ti si nesrećnica!

Autor: | 16.07.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Nesuglasice između pevačica Dare Bubamare i Jelene Karleuše ponovo su poprimile novi oblik estradnog rata u kojem su iznele niz uvreda. Dara je poručila koleginici da peva kao koza, dok joj je ova uzvratila porukom da izgleda kao nesrećnica.

Dara Bubamara

Dara Bubamara | Foto: Jelena Vučetić

Sve je počelo Darinim ironičnim i nagradnim pitanjem koje je postavila svojim fanovima na Fejsbuk stranici, u čemu se očigledno pronašla “mala od skandala”.


- Večeras sam jako raspoložena, krećem na nastup, a sad malo šale i nagradno pitanje: “Pogodite ko bi ovo mogao biti na našoj estradi?”, nagrada sledi, hahaha - napisala je Dara i postavila video-klip s kozom koja mekeće.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: N. Kostić

Iako još uvek nije otkrila odgovor, Karleuša je na svojim profilima na socijalnim mrežama okačila Darinu sliku bez fotošopa na kojoj joj se vide celulit i međunožje i napisala:


- Čitav moj javni život obeležile su pojave, po pravilu sa margina društva, koje su davale sebi na značaju vređajući mene i moju porodicu na najstravičniji način. Što sam bila uspešnija, tih pojava je bilo sve više. Što sam bila lepša i srećnija, pojave su bile sve ružnije i tužnije. Vremenom sam naučila da ih žalim i smatram ih duboko nesrećnim. Nema više potrebe da im na uvrede odgovaram. Odgovori su uvek bili moje greške jer sam se na taj način valjala u njihovom blatu. Dovoljan je samo jedan pogled na njih da mi bude jasno zašto sa gađenjem i bez komentara treba da okrenem glavu na drugu stranu. Oni izgledaju upravo onako kakve su im misli, kakvo im je srce. Nesrećno - napisala je Jelena.

Dara

Kako bi joj vratila istom merom, Dara je ubrzo otkrila na koga je mislili u svom nagradnom pitanju.

- Tu bi bila stavljena tačka na dotičnu - istakla je Bubamara i pored fotografija koze i Jelene Karleuše okačila link na kojem JK pokušava da se raspeva, a koji je svojevremeno preplavio “Jutjub”. Kroz kolaž koji je napravila, Dara je ukratko napravila presek karijere svoje koleginice kroz propast braka sa Bojanom Karićem, praznim klubovima i ostalim pehovima.

Jelena

Iako su u nekoliko navrata ratovale i isticale da nakon toga više neće pričati jedna o drugoj, očigledno da toj vrsti poslastice ne mogu da odole.
Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 16.07.2014 11:06h

    Šta reci, dve prostakuše.

  • Путко Vreme: 16.07.2014 19:54h

    Смејала се овца кози....

  • VITEZ Vreme: 16.07.2014 20:23h

    Nema mozga ni morala spasite nas od budala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP