Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DA LI JE OVO MOGUĆE?

Dara preterala sa silikonima!

Autor: S. A. | 20.11.2014 - 10:00:00h | Komentara: 4

Nakon šokantnih fotografija gde je Dara Bubamara pokazala svoje međunožje i nezavidnu kilažu, mislili smo da je tu kraj i da više ne može da nas iznenadi, ali nas je ona dematovala i na snimanju se pojavila u beloj dugoj haljini iz koje su bukvalno kipele grudi.

Pevačica  prevazišla sve  mere ukusa i  gledaocima pokazala grudi na izvol‘te

Pevačica prevazišla sve mere ukusa i gledaocima pokazala grudi na izvol‘te | Foto: Rajko Ristić

S obzirom na to da je nedavno ugradila nove silikone, do sada nije nosila ovoliko otvorene dekoltee, pa nismo mogli ni da pretpostavimo da je njeno poprsje poput fudbalskih lopti. Kada se pojavila na snimanju „Granda“, Dara je iznenadila sve prisutne, prvo veličinom svojih grudi, a zatim i haljinom, sa kojom se borila tokom cele emisije.

Opet šokira

Opet šokira | Foto: Rajko Ristić

Zahvaljujući garderobi koju je odabrala, slučajno ili namerno, Bubamari su se sve vreme nazirale bradavice, koje su Draganu Kojiću Kebi i tek kako zapale za oko, ali i Saši Joksimoviću, koji je, nakon što je Dara otpevala pesmu, uzeo njen kaput i ogrnuo je, zamolivši je da je ipak bolje da tako razgovaraju.

Poznato je da ovu veličinu grudi ima i Darina koleginica Jana Todorović, ali razlika je što su njene prirodne, dok je Novosađanka ovu veličinu debelo platila. Podsećanja radi, Jana je pričala da će ići pod nož kako bi smanjila poprsje jer ima problem sa kičmom, a kako je Bubamarinim leđima, ne smemo ni da zamislimo. Nit manje žene, nit većih grudih!

Lepa Brena

Lepa Brena

Sve je lepše sa šminkom

Sve je lepše sa šminkom

Brena pre i posle šminkanja!

Folk zvezda Lepa Brena u utorak se pojavila na snimanju „Granda“, i to ne u blistavom izdanju. Naime, pevačica je došla bez trunke šminke, a da je velika razlika i da je skoro neprepoznatljiva bez mejkapa, dokazala je i kada se nakon pola sata provedenih u šminkernici pojavila na sceni, gde je blistala. Da šminka može u bukvalnom smislu da promeni ženu, Brena nas je uverila. Ovo nije prvi put da vidimo folk divu u prirodnom izdanju.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 20.11.2014 08:16h

    То,бато и драги и ем мили ми моји АЛОВЦИ,вратио се израз МЕЂУНОЖЈЕ!Баш сам се забринуо јер га одавно не спомињете?Е,сада ми је лакше!Лепо ми је дошло да свратим у редакцију и понесем понуде у колачима и соковима.Један сок има шетерес гради!ЖИВЕЛО МЕЂУНОЖЈЕЕЕЕ!А да нисам мало претерао?

  • daca Vreme: 20.11.2014 10:28h

    Ova Dara je pukla ko zvecka! Nek joj je Bog u pomoci!!!

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 20.11.2014 13:27h

    molim vas sto vise ovakvih fotki,ne moram da stavljam misolovke,kada je misevi vide(daru) beze kao sumanuti,samo napred,niko ne zna da se upropasti kao mala sosa.

  • nedjo Vreme: 21.11.2014 02:45h

    sta se desava sa ovom zenom?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP