Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA OPET POKAZALA VIŠAK KILOGRAMA

Dara puca po šavovima!

Autor: Ivan Gajić | 12.11.2014 - 22:00:00h | Komentara: 3

Gde ima, tu se i preliva, a gde je usko, tu puca. Ovako bi se najjednostavnije moglo opisati stanje izgleda Dare Bubamare od pre dva dana. Naime, pevačica se pojavila na snimanju „Grand šou“ emisije, međutim, iako je želela da svi steknu utisak da je ona vamp dama, postigla je totalno suprotan efekat.

Ne ume da odabere  odevnu kombinaciju u skladu sa proporcijama

Ne ume da odabere odevnu kombinaciju u skladu sa proporcijama | Foto: Dimitrije Goll

Naravno, slike koje predstavljamo su bez fotošopa, ali i onog programa za koji je Radojka pre izvesnog vremena rekla da novinari koriste kako bi je unakazili. Dakle, ovo je realna situacija u potpunosti.

Haljina nije  mogla da  izdrži  pritisak

Haljina nije mogla da izdrži pritisak


A ta ista situacija pokazuje da pevačica poprilično kuburi sa kilogramima, a neprijatelj joj je bila i njena odevna kombinacija. Struk, koji je trebalo da sakrije zbog sala koje je kipelo, ona je istakla, pa se sve prilično prelivalo preko suknje. Čak i guza, koja joj je jači atribut, nije se snašla u preuskoj suknji, pa je počela da puca po svim šavovima.

Bubamara na snimanju  emisije, osim što je izvela novu pesmu,  prikazala i rasparanu suknju, koja je  popustila zbog pevačicine

Bubamara na snimanju emisije, osim što je izvela novu pesmu, prikazala i rasparanu suknju, koja je popustila zbog pevačicine kilaže


Prvo se napravila rupa na čarapama, a zatim na zadnjici. Pevačica to nije primetila, pa kad je došao njen red za plejbek, prilično se opustila i dozvolila naslagama sala da cure na sve strane, pogotovo u momentima kada se uvijala pored zgodnih balerina ili valjala po podijumu kako bi verovatno dočarala reči svoje nove pesme, ili pak možda skrenula pažnju svojim ne toliko atraktivnim izgledom.

Dara Bubamara

Dara Bubamara

Čak je u publici bilo i šuškanja o Darinom nagojenom izgledu, ali ono što nikako nisu mogli da joj zamere, jeste dobra atmosfera i vrcavost. I da napomenemo, u ovom tekstu nema loših namera, niti su slike obrađene u fotošopu, mi samo prenosimo realnu sliku naše estradne scene.

Seka Aleksić

Seka Aleksić | Foto: Dimitrije Goll

Seka Daru savetovala da kupi psa


Odnos Seke Aleksić i Dare Bubamare je svojevremeno bio prilično turbulentan, ali očigledno da su njih dve sve nesporazume izgladile. To se moglo videti i na snimanju emsije, kada su vreme do plejbeka prekraćivale u razgovoru. Naime, Dara planira da kupi psa, a koleginica joj je objašnjavala o čemu sve treba da vodi računa pri odabiru - počevši od rase, preko pedigrea, ali i upozorenja da neće sa njim moći da putuje ako nema pseći pasoš. Inače, u jednom trenutku je rekla da je udomila lutalicu kojoj je dala ime Rada, na šta su se obe nasmejale.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 13.11.2014 01:28h

    Au. bre, Radojka, ala si masno parče!

  • lo Vreme: 13.11.2014 10:53h

    d je dekutantna ! pitam se sta zamislja ova zena ,mala ,debela ,sa vestackim sisama ,krivim nogama daleko bilo

  • Milojko Vreme: 13.11.2014 11:06h

    Ja na moju kravu Rumenku u stalu kad turim helanke isto mi se jadna muci ko ova sa slike. Samo sto ne muce ic nego samo cuti a ne ko ova. A kuj vam je ova sa slike?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP