Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠTETA

Dare i Mare: "Mentalno razgibavanje" otišlo u penziju!

Autor: Blic | 04.02.2014 - 15:30:00h | Komentara: 6

Voditelji emisije "Mentalno razgibavanje" Darko Mitrović i Marko Stepanović potvrdili su da njihova emisija "Mentalno razgibavanje", posle nekoliko odlaganja, neće više biti emitovana na radiju B92.

Našli smo najprihvatljivije i najbolje rešenje za nas,a to je sporazumni raskid ugovora koji smo imali sa radiom B92 - stoji između ostalog u saopštenju Darka i Marka koje prenosimo u celosti:

Mentalno razgibavanje

Mentalno razgibavanje- Dare i Mare /Foto: Goran Srdanov

 Poštovani slušaoci,drugari, saradnici i prijatelji, posle nepunih 5 godina rada i stvaranja "Mentalnog razgibavanja", emisije uz koju ste se budili,a nadamo se i smejali,moramo da vas obavestimo da odlazimo onako kako smo se i pojavili, iznenada. Želimo da vas obavestimo da razlog našeg povlačenja nije loša slušanost jer smo i dalje u samom vrhu.

Pored toga odlučili smo da "Mentalno Razgibavanje" zaslužuje da bude upamćeno onako kakvo je ono bilo i da nemamo pravo da ga uništimo bilo kakvim izmenama ."Mentalno razgibavanje" je bilo i biće glas naroda koji je govorio kroz DarMar.
Upravo iz tih razloga rešili smo da "Mentalno razgibavanje" pošaljemo u penziju,prevremenu ili ne,pokazaće vreme.Ne želimo da emisiju više ravlačimo po radio stanicama i time narušavamo ugled koji je stekla vremenom. Sada je sve na vama, vreme je da pokažete da ste mentalno razgibani i da ne dozvolite da iko manipuliše vama.
Još jednom vam se od srca zahvaljujemo što ste nas slušali.To je bilo obostrano, jer kako kaže glavni junak Crnog Bombardera,mi smo imali potrebu nešto da vam kažemo,a vi da to slušate.

Zamena: Novosadski dvojac "Uz budilnik"

B92 su za "Blic" potvrdili promenu u svom jutarnjem programu. "Nakon sezone i po emitovanja, Radio B92 i DarMar Central doneli su zajedničku odluku o prekidu saradnje. Radio B92 predstavlja novu programsku šemu koja stupa na
snagu 10. februara, a tokom praznika sve radijske emisije bile su na “zimskom raspustu” pred pripremu nove programske šeme", kažu sa ovog radija.


U jutarnjim satima ubuduće će biti emitovana emisija "Uz budilnik", jedan od najpopularnijih regionalnih jutarnjih programa koji će se prvi put predstaviti nacionalnoj publici, i to iz studija B92 u Novom Sadu. Novitet je i autorski program Une Senić "Zini da ti kažem". "Uz budilnik" vodi dvojac Daško Milinović i Mladen Urdarević.

Poslednji komentari
  • igor Vreme: 04.02.2014 16:28h

    steta,dosadno je bez vas.

  • samuel Vreme: 05.02.2014 00:57h

    Sto ne pisete otvoreno o razlogu prekidanja emisije kad to ionako svi znaju?

  • Srbin Vreme: 05.02.2014 07:18h

    Steta

  • Kostadin Vreme: 05.02.2014 07:52h

    Autor Una Senić. Kolikono je samo dela napravila i čime !

  • misa Vreme: 05.02.2014 10:25h

    pa je l ovo moguce , zasto niko ne progovori ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP