Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BAHATO

Daria iznervirala Ivicu u kafani

Autor: Ekipa VIP | 21.11.2014 - 10:30:00h | Komentara: 1

Izgleda da Ivica Dragutinović više voli da se svađa i tuče na proslavama nego da uživa i da se provodi, pa je tako nedavno, kako tvrde očevici, imao verbalni sukob sa pevačicom Darijom Stanojević. Kako „Alo!“ saznaje od izvora koji se našao na licu mesta, Daria je pevala na jednoj privatnoj proslavi, a u jednom trenutku se navodno popela na stolicu pored Ivice i počela da peva i igra, što je njemu zasmetalo, pa joj je poručio da se ne ponaša kao kafanska pevačica.

Ne voli kafanske  manire: Ivica  Dragutinović

Ne voli kafanske manire: Ivica Dragutinović | Foto: Marko Metlaš

- Pre nekoliko dana bila je organizovana privatna proslava u jednoj kafani u Beogradu, a Daria Stanojević je bila pozvana da peva zajedno sa još jednim kolegom. Jedan od gostiju bio je i Ivica Dragutinović, koji je došao sa svojim kolegama, i u početku je sve bilo u najboljem redu, dok nije došlo do verbalnog sukoba između pevačice i bivšeg fudbalera. Daria je sve vreme pevala i zabavljala goste, da bi se u jednom trenutku popela na stolicu pored Ivice. Pevala je i igrala, a Ivici je to zasmetalo i uopšte mu nije prijatno da se neko pored njega tako ponaša - započeo je za „Alo!“ priču izvor koji se našao tog trenutka u kafani, i dodao:
 

Ne potvrđuje  naša saznanja:  Daria Stanojević

Ne potvrđuje naša saznanja: Daria Stanojević | Foto: Mitar Mitrović

- Ivica je u tom trenutku povukao Dariju za ruku i počeo da se dere na nju. Kako sam se nalazio blizu, čuo sam sve što joj je rekao. „Kakvo ti je to ponašanje, seljančuro? Je l‘ ti imaš kućno vaspitanje? Silazi sa stolice, ne ponašaj se kao kafanska pevačica“, vikao je Ivica na Dariju. Ona je u tom trenutku sišla sa stolice i nastavila da peva, kao da se ništa nije desilo - kaže naš izvor koji se našao na licu mesta.


Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa Darijom Stanojević.


- To nije tačno. Nema veze sa istinom. Pitajte i Ivicu Dragutinovića da li se išta od toga desilo. Nikada se ne penjem po stolicama kada pevam, mogu to da uradim kada se veselim za svoj groš, ali kada pevam, nikako - rekla je Daria za „Alo!“, dok je Ivica kratko kazao:


- To je dezinformacija i takve stvari ne komentarišem - izjavio je Dragutinović.

Ivica šamarao Marinu Tadić i tukao se sa Pejovićem!
Kako su mediji pisali, Ivica Dragutinović je 2011. godine fizički napao pevačicu Marinu Tadić na jednom beogradskom splavu. Brojni gosti koji su se našli tada na istom mestu bili su šokirani ponašanjem Tadićeve, koja je Dragutinovića gađala kockicama leda, a potom još više time što je fudbaler fizički nasrnuo na pevačicu. Kako se pisalo, Ivica je tada iznerviran preskočio svoj separe kako bi došao do Marine i počeo je da je šamara. Godinu dana kasnije, Ivica se potukao sa Acom Pejovićem u jednom beogradskom restoranu. Kako su mediji tada spekulisali, njih dvojica su se prvo svađali, da bi zatim počeli i da se biju. Njih dvojica su demantovali tu priču.

Poslednji komentari
  • robi Vreme: 22.11.2014 08:06h

    a jel ova pevaljka peva i ispod satora da je angazujem?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP