Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTAC MLADOG PEVAČA DOŽIVEO ŠLOG

Darko se bori za očevo zdravlje!

Autor: A. R. | 25.07.2013 - 13:10:00h | Komentara: 0

Mlada zvezda “Granda” Darko Lazić morao je da prekine svoj boravak u Crnoj Gori i hitno se vrati u Srbiju jer je njegov tata Milan pre dva dana doživeo moždani udar. Iako uzrujan zbog zdravlja svog oca, Darko je odmah angažovao najbolje lekare, koji će pomoći da se Milan što bolje oporavi, a kako saznajemo, pevačev tata se trenutno oseća dobro.

Zabrinut: Darko  sa ocem Milanom

Zabrinut: Darko sa ocem Milanom | Foto: Aleksandar Stanković

 - Darko je imao zakazane nastupe u Crnoj Gori i tamo je boravio kada mu je javljeno da se njegov tata šlogirao. Bio je jako uplašen za Milanovo zdravlje, te je istog momenta krenuo za Srbiju. Darko je veoma vezan za svoju porodicu, pa je uradio sve kako bi se stanje njegovog oca stabilizovalo. Milan se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Zemunu, a ono što znam jeste da se oseća dobro i mu je stanje stabilno. Nakon što je Darko čuo ove vesti, veoma mu je laknulo, ali se i dalje brine za zdravlje svog oca, jer kada se radi o moždanom udaru, nikada se ne zna šta se može dogoditi - izjavio je za “Alo!” izvor blizak mladoj zvezdi “Granda”.

U nameri da saznamo kako se Darko Lazić oseća u ovom trenutku, kao i da od njega čujemo kako mu je tata, kontaktirali smo sa mladim pevačem.
- Šta da vam kažem. Tata je doživeo moždani udar, to svakako nije dobro, ali su nam lekari rekli da mu je sada bolje. Svi se nadamo da će biti sve u redu, on je na intenzivnoj nezi, ali je bolje u odnosu na juče i doktori kažu da sve dok je tako, dobro je. Ja sam bio u Crnoj Gori kad su mi javili, momentalno sam otkazao svirku i prvim avionom došao ovamo. On je bio zdrav čovek i odjednom se to desilo. Bio sam šokiran i zaista mi je jako teško zbog cele ove priče - izjavio je Darko za dnevni list “Alo!”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP