Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FILIPOVIĆU BRAK ZAPAO U KRIZU POSLE JAVNIH PROZIVKI SA KOLEGINICOM

Darko se razvodi zbog Tanje Savić

Autor: Zorica S. Radulović | 09.12.2014 - 12:00:00h | Komentara: 2

Darka Filipovića bi javno prepucavanje sa bivšom devojkom Tanjom Savić moglo da košta braka. Kako „Alo!“ saznaje, pevač i njegova supruga Jasmina su na ivici razvoda zbog afere koju pevač već mesec dana u medijima ima sa Tanjom. Sve je krenulo od toga kada je Filipović za jedne novine rekao da ima pornić sa pevačicom.

Jasmina i Darko  Filipović

Jasmina i Darko Filipović | Foto: Zoran Ilić

- Jasmina je prvo zamerila Darku što uopšte spominje Tanju. Otvoreno mu je stavila do znanja da joj se to ne sviđa. Kada je pročitala intervju u kojem je on rekao da ga ne bi iznenadilo da izađe pornić sa Tanjom, bukvalno je pobesnela. Tada je nastupila rasprava tokom koje mu je Jasmina poručila: „Napuštam te dok se ne smiriš“, spakovala se i sa njihovom ćerkicom Nastjom i otišla kod svojih u Leskovac - govori dobro obavešten izvor.


Kako dalje izvor navodi, Darkovoj ženi zasmetalo je i to što se u poslednje vreme sve češće sretao sa Savićevom i što su njihove zajedničke fotografije izlazile po novinama. Da nešto ne štima u Filipovićevom braku bilo je jasno i na „Grand festivalu“, gde se pevač pojavio sam bez supruge od koje je ranije imao podršku na svakom velikom događaju.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo pevača kako bi od njega čuli kakvo je trenutno stanje u njegovom braku.
- Nemam komentar - bilo je sve što je pevač rekao nakon što je saslušao naše pitanje.

Podsećanja radi, Darko Filipović i Tanja Savić bili su u vezi 2005. godine tokom takmičenja za „Zvezde Granda“. Burnu vezu prekinuli su nakon nekoliko meseci jer Filipović nije mogao da toleriše njenu ljubomoru. Posle raskida nisu ostali u korektnim odnosima, a pre mesec dana počeli su i jedno drugo da prozivaju.

Ćuti i ne progovara o Darku: Tanja Savić

Ćuti i ne progovara o Darku: Tanja Savić | Foto: Nemanja Kostić

I Tanja bila na korak do razvoda!

Tanja Savić, baš kao i njen nekadašnji partner Darko Filipović, bila je na korak od razvoda. Pevačica je imala bračnu krizu koju je sudeći po poslednjim fotografijama usprešno prebrodila. Savićevoj su probleme u braku ponajviše napravila medijska prepucavanja sa Filipovićem, ali i česta odsutnost od kuće zbog snimanja šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“. Njen muž Dušan nije mogao da podnese da mu žene nema po ceo dan u kući zbog koje kakvih snimanja, pa joj je zapretio da će se sa decom vratiti u Australiju ukoliko ne bude više vremena provodila u kući.

Poslednji komentari
  • babujka Vreme: 09.12.2014 16:26h

    Medijsku paznju dobila ona a sada ce i on jer je zaboravljen kao pevac

  • nedjo Vreme: 10.12.2014 00:01h

    darko ima prekrasnu zenu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP