Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LAZIĆ SE U EMISIJI „NAROD PITA“ POJAVIO BEZ VENČANOG PRSTENA

Darko skinuo burmu 10 dana posle svadbe!

Autor: A. Radojević | 24.06.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Izgleda da Darko Lazić više voli da devojčice misle da je i dalje slobodan, jer je, samo deset dana posle tajnog venčanja sa Anom Sević, skinuo svoju burmu. Pevač je premijerno svoj venčani prsten prošetao prošle nedelje na snimanju emisije „Grand šou“, a već u ponedeljak uveče u programu „Narod pita“ ga nije imao na svojoj desnoj ruci.

Brzo mu je  „dosadilo“  da nosi nakit

Brzo mu je „dosadilo“ da nosi nakit

Lazić je pre nekoliko dana promovisao svoju novu pesmu „Provereno“, a na desnoj ruci mu je sijao venčani prsten od crvenog zlata. Sve kolege koje su se u tom trenutku našle u studiju su mu čestitale na venčanju, a on je sa osmehom na licu primao čestitke. Pored toga, Darko je sa ponosom pokazivao svoju burmu, dok su koleginice procenjivale njenu vrednost.

A pre nekoliko  dana se  hvalio...

A pre nekoliko dana se hvalio...


Ipak, samo nekoliko dana kasnije, Lazić je u emisiju „Narod pita“ kod Saše Popovića došao bez prstena, a to niko nije primetio, osim nas. Kako je desnom rukom držao mikrofon, na njegovom domalom prstu nije bio prsten koji simbolizuje ljubav između njega i Ane Sević.

U nameri da proverimo zašto je Darko skinuo svoju burmu pokušali smo da kontaktiramo sa pevačem, ali se do zaključenja ovog broja nije javio na telefon.

I mislio je  da niko neće  primetiti

I mislio je da niko neće primetiti


Podsećanja radi, Darko i Ana su pre deset dana stali na ludi kamen, i to u tajnosti. Oni su okupili nekoliko prijatelja i pred matičarem krunisali svoju ljubav, a za kumu su uzeli svoju prijateljicu i koleginicu Andreanu Čekić. Ana, koju mesec dana deli do porođaja, blistala je u beloj kratkoj haljinici, dok se Lazić opredelio za belu košulju i pantalone.

Lazić kupuje stan!


Darko Lazić i Ana Sević trenutno traže stan koji će kupiti kako bi se u njega uselili sa svojoj bebom, koja će se uskoro roditi.
- Nisam prodao stan koji sam dobio kada sam pobedio u takmičenju „Zvezde Granda“ niti planiram da ga prodam. Sada treba da uložim novac u kupovinu novog stana gde ćemo Ana i ja živeti sa bebom, koja će se uskoro roditi - rekao je Lazić u emisiji kod Saše Popovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP