Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOLABIRALA

Daru Hitna pomoć spasavala na aerodromu!

Autor: Zorica S. Radulović | 12.10.2014 - 11:50:00h | Komentara: 0

Dari Bubamari ukazana je hitna lekarska pomoć na Aerodromu „Nikola Tesla“ nakon što je izgubila svest.

Dara Bubamara

"Imunitet mi je pao zbog dijete": Dara Bubamara | Foto: Nebojša Marković

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica se vraćala iz Švajcarske, gde je za vikend nastupila u dve diskoteke i usled iscrpljenosti i dijete koju već nekoliko nedelja drži, na putu za Beograd joj je pozlilo.

- Dara se vraćala iz Ciriha i ceo put se žalila prijatelju da se ne oseća dobro i da joj se vrti u glavi. Stjuardesa joj je ponudila obrok kako bi se malo oporavila, ali je Dara odbila uz objašnjenje da je na dijeti. Zbog te dijete se to desilo sigurno, jer čim je prošla pasošku kontrolu, srušila se - govori izvor sa lica mesta.

Kako dalje navodi izvor, na aerodromu je nastupila panika jer su stjuardese pritrčale da pomognu Dari dok ne stigne Hitna pomoć. Polile su je vodom i dale joj malo šećera. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je prevezla do Urgentnog centra, gde joj je ukazana pomoć.

Daru srušila devojka na nastupu

Na nedavnom koncertu koji je održala u prepunoj diskoteci u Ulmu, Daru je oborila navalentna obožavateljka. Naime, devojka je uhvatila pevačicu za ruku da se slikaju, u tom trenutku je skliznula i sa sobom povukla i Daru, koju je srušila. Devojka nije dala pevačici da ustane dok ih drugarica nije slikala. Ovu situaciju pevačica nam je potvrdila kao anegdotu sa nastupa.


- Ovih dana sam na specijalnom režimu ishrane, smršala sam šest kilograma i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro. Mene ne može ništa da obori s nogu. Svakog vikenda nastupam i nemam nameru da stanem. Uskoro promovišem novu pesmu i spot za pesmu „Karera“, koja će pomeriti standarde - rekla je Dara za „Alo!“.

Inače, pevačica je nakon izlaska iz bolnice dobila i grip, zbog čega je nekoliko dana imala temperaturu. Zbog toga je bila prinuđena da odleži pet dana, a čim joj je bilo malo bolje, spakovala se i otišla u Beč kako bi kupila krpice za emisije u kojima će promovisati novu pesmu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP