Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZARADILA BRDO PARA

Daru na romskoj svadbi zakitili sa 15.000 evra!

Autor: Dragana Tripić | 22.08.2014 - 23:50:00h | Komentara: 8

Dok mnogobrojni pevači sanjaju da dobiju tezgu na romskim svadbama, koje su poznate po odličnom honoraru, velikom bakšišu, ali i provodu, to očito ne važi za Daru Bubamaru, koja je nedavno u Beču pevala na takvom veselju.

Dara Bubamara zaradila brdo para pevajući na svadbi

Dara Bubamara zaradila brdo para pevajući na svadbi

Vesela Dara je sve zabavila pesmom, igrala bosonoga na stolu, a gosti su je dodatno kitili evrima ne gledajući o kojim apoenima se radi, pa se ona sa tezge vratla teža za 15.000 evra.

Dara Bubamara zaradila brdo para pevajući na svadbi

Veselje u velikom stilu

- Bubamara je pevala na venčanju u jednom luksuznom hotelu u glavnom gradu Austrije, a gosti su je pošteno okitili i počastili bakšišom, tako da su joj ruke i dekolte bili puni novca. Kada je videla da su se gosti zagrejali, pevačica je radi dobre atmosfere skinula štikle i bosonoga skočila na sto i zapevala. Prisutni su njen gest prihvatili sa oduševljenjem, pa su je ne žaleći obasipali stranom valutom, ali i skupocenim šampanjcem kako bi joj utolili žeđ. Inače Dara je na ovom veselju pevala za svotu od oko 10.000 evra, a dobila je i dosta bakšiša, te se kući vratila sa oko 15.000 evra, a kako je napravila odličnu žurku, domaćini nisu žalili novac koji su joj dali - ispričao nam je izvor blizak pevačici koji nam je i dao fotografije sa ovog svadbenog veselja i dodao da je još pevača bilo angažovano na tom slavlju.

Dara Bubamara zaradila brdo para pevajući na svadbi

Dara Bubamara se izula i podigla atmosferu


- Dara je svakako napravila odličan posao, ali su domaćini angažovali još pevača, tako su na ovoj svadbi pevali i Šaban Šaulić, Jana, Darko Lazić i Adil Maksutović, koji su takođe napravili odličnu atmosferu - kaže naš izvor.
U želji da dobijemo komentar na ova naša saznanja, pozvali smo pevačicu, koja je sa svadbe ponela odlične utiske.

Dara Bubamara zaradila brdo para pevajući na svadbi

Dara oduševila sve prisutne


- Ovo je drugi put u karijeri da istom društvu pevam na romskoj svadbi i uvek ću im pevati jer mi je oba puta bilo prelepo. Oni su galantni, divni i kulturni ljudi kojima ću se odazvati kad god me budu pozvali. Inače, moj odlazak na ovu svadbu je organizovao menadžer i moj prijatelj Zvonko Grujić - izjavila je Dara za „Alo!“.

Darko Lazić zakasnio na avion!

Darko Lazić bio je angažovan da peva drugog dana ovog svadbenog veselja, a kako je bio u frci sa vremenom, on je zakasnio na avion, a samim tim i na svadbu. Iako je kasnio skoro tri sata, domaćini, mladenci i gosti mu to nisu zamerili jer čim se latio mikrofona, sve je podigao na noge. Lazić je nekoliko sati pevao na svadbi, gde je dobio valjan bakšiš, a onda se vratio u Beograd kod svoje drage Ane Sević i njihove ćerkice Lorene.

Poslednji komentari
  • milos Vreme: 23.08.2014 00:07h

    I posle ce ta kvazi-pevaljka kad potrosi pare da trazi nacionalnu penziju kao gospodja Lepa Kockarovic i gospodin Bajramovic. Naci ce se neko ko ce to stvarno i da joj da.ZEMLJO SRBIJOOOOOOOOOOO .............kao u Alan Fordu (uzimaj siromasnima i daj bogatima). STRASNOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! DNO DNA

  • miki Vreme: 23.08.2014 00:28h

    a porez?to placa izgleda samo sirotinja koja prima 20 000 dinara

  • stevan Vreme: 23.08.2014 08:35h

    pa jel platila porez u nasoj drzavi za te parer ? Sami ste digli dzevu skoro oko placanja poreza aj sad vidite da li je platila pa pisite malo o tome...

  • sanita Vreme: 23.08.2014 09:06h

    Sama poslala slike......

  • Pjevac Vreme: 23.08.2014 09:38h

    Mi Romi najveci baksis dajemo nasima, a sad Daro porez!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP