Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

CRNOGORSKI KOŠARKAŠ PROSLAVIO ĆERKIN ROĐENDAN

Dašić ponovo sa ženom!

Autor: Dragana Tripić | 05.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 8

Iako je Milena Ćeranić u više navrata isticala da je srećna u svojoj tajnoj vezi na daljinu, po svemu sudeći, od toga nema ništa, jer njen dečko Vladimir Dašić ponovo sa svojom ženom!

Ljubav cveta: Vladimir  i Marija sa ćerkom  Laurom i Danijelom  Alibabićem

Ljubav cveta: Vladimir i Marija sa ćerkom Laurom i Danijelom Alibabićem

Naime, košarkaš i njegova nevenčana supruga Marija Kršikapa proslavili su prvi rođendan ćerkice Laure i time stavili tačku na spekulacije o tome kako njih dvoje nisu više zajedno.


- Vladimir i Marija napravili su gala žurku u Podgorici povodom prvog rođendana male Laure. Tim povodom njih dvoje okupili su rodbinu i prijatelje u jednom ekskluzivnom podgoričkom restoranu, gde su se družili do zore. Dašić i njegova supruga najpre su ispoštovali drugare njihove ćerkice, koja je toga dana bila prava mala princeza.
Sve je bilo podređeno mališanima, koji su uživali u animacijama i klovnovima, a na kraju su u igraonici đuskali i jeli rođendansku tortu. Kada je dečja žurka završena, Lauru su na čuvanje uzeli Dašićevi roditelji kako bi Vladimir i Marija mogli da se posvete jedno drugom i prijateljima - otkriva naš izvor koji je odlično upućen u celu situaciju i dodaje da je Dašić odlučio da život deli sa ženom koja mu je rodila dete, a ne sa Ćeranićevom:

- Da među Vladimira i Marije cveta ljubav, dokazuje i to što je Vladimir za majku svog deteta kod muzičara naručivao pesmu Miroslava Ilića “Još te nešto čini izuzetnom”, dok mu je ona uzvraćala poljupcima - završava naš izvor.

Šta će sada  da kaže?:  Milena Ćeranić

Šta će sada da kaže?: Milena Ćeranić | Foto: Petar Marković


Inače, kada je Dašić tokom jesenje košarkaške sezone boravio u Turskoj, gde je igrao za Bešiktaš, u jednom momentu nije mogao bez svoje male porodice, pa je tako pozvao suprugu i ćerku da mu se pridruže, što su one i učinile. Sada su njih troje zajedno u Podgorici, gde košarkaš čeka neki novi angažman.

Kako bismo čuli komentar na ovu priču, pozvali smo Dašića i Mariju, ali i Milenu Ćeranić, ali su do zaključenja ovog broja ostali nedostupni.
Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 05.02.2013 09:31h

    lepsa mu je zena,milena je posluzila za sta i sluzio i cao.

  • brane Vreme: 05.02.2013 11:37h

    bas su lepi i on i zena,mani se ceranicke,njene zecije usne,cim otvore usta ona i onaj njen nemanja covek cuje samo glupost,ne zna niko sta pevaju samo se provlace po novinama zbog pisanja sa kim su proveli noc,koga su olajavali,ispalili...

  • @brane Vreme: 05.02.2013 12:39h

    Ti si se pogubio, tacnije upao u fantaziranje.

  • kejt Vreme: 05.02.2013 12:42h

    @brane Za njih ne znas sta pevaju,a za ovoog kosarakasa kao znas kakvu karijeru ima. Da zaista nesto znas o njemu, znao bi da je covek propali kosarkas i da se u novinama pojavljuje samo zahvaljujuci Mileni.

  • brane Vreme: 05.02.2013 15:01h

    pojavljuje se u novinama zahvaljujuci mileni?!pa nije u novinama svako ko vredi,pa pa svaki dan je u novinama ekrem,vendi,karleusa i ostale spodobe a nije recimo nikola tesla,nije merilo vrednosti to sto se neko pojavljuje u novinama,bitnije je zbog cega se pojavljuje!to je taj sistem vrednosti kod srba,nadja higl,cavic i ostali mogu da se sklone pred vrednostima ekrema,ceranicke i ekipe.voleo bih da znam sta kaze tati i mami kad se objavi kako joj ozenjeni izlaze iz stana,jel tata ponosan na njenu karijeru?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP