Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BOSANSKI VIP

Deen: Sve vas isfrustrirane nabijem posred nevine guze! (VIDEO)

Autor: D.D. - index.hr | 31.01.2013 - 10:19:00h | Komentara: 0

Dosadna skupština Kantona Sarajevo postala je itekako zanimljiva sukobom dve poznate ličnosti. Zaim Backović, penzionisani general Armije BiH i otac popularnog pevača Dina (Deen), posvađao se s olimpijcem Nedžadom Fazlijom. Backović i Fazlija, poslanici u Skupštini, priredili su nezaboravan šou!

Fuad Backović Din

Fuad Backović Din | Foto: AP

Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telecomu, a da mu je stariji sin Din "kvaziumjetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".
- Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dve srednje škole, a zatim otišao da studira na najprestižnijem svetskom univerzitetu. Prvu pesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga finansirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopaću sve detalje", vikao je Backović na kolegu, a izgubio je kompas kada su mu javili da je njegovoj supruzi pozlilo zbog Fazlijinih reči.
- Rekao sam ti za ovo. Jebem ti sve, a ako joj se nešto desi jebaću vam sve - poručio je Backović i napustio sednicu.
Nije dugo trebalo da se oglasi i Din.
- Gospodine Fazlija, ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj `sportskoj karijeri´ ne bih znao ni da postojite", napisao je Deen na Facebooku misleći na katastrofalne rezultate sarajevskog političara na Olimpijskim Igrama u Londonu. Podsetimo, tada je strelac Fazlija nastupio u tri discipline, a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio.
Za kraj je Din poručio:
"Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ `Dežurni Peder´ Deen posred vaše `nevine´ guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rečniku."

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP