Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVAKA ČAST!

Dejan Pantelić pobedio tumor: Ponovo sam onaj stari!

Autor: Blic | 30.05.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

U avgustu će dve godine kako sam poslednji put izašao iz televizijskog studija, kaže poznato TV lice Dejan Pantelić

Toliko dugo je trajala borba Dejana Pantelića sa tumorom koja ga je umalo koštala života. Pokazao se kao pravi borac! Danas i dalje je zaposlen na RTS, ali radi i na Radio Indeksu, gde vodi emisiju „Od tri do šest sa Dekijem Pantelićem“.
- Televizija mi i dalje ostaje primarni posao i priznajem da mi reflektori fale. Realno mislim da je neki put potrebno malo odmoriti publiku od učestalog pojavljivanja - priča za „Blic“ Dejan Pantelić.

„Smatrao  sam ga članom  porodice, a i on  je mene isto“: Dejan Pantelić

Dejan Pantelić | Foto: Goran Srdanov 

Javno ste govorili o tome kako ste se suočili sa opakom bolešću. Kako se sada osećate?
- Sada, posle dve godine, psihički se osećam mnogo bolje, ali i fizički. Kada sam rešio da progovorim o svom zdravstvenom problemu, prvo sam mislio na one ljude koji imaju sličan problem i lutaju gde i kome da se jave. Drugi razlog zbog čega sam otvoreno pričao o svemu jeste širenje dezinformacija o meni i o mom zdravstvenom stanju. Hteo sam da stavim tačku na raznorazne priče i mislim da sam u tome uspeo. Teško je savetovati bilo koga kada je u tom stanju. Bitno je psihički ostati stabilan i ne predavati se.

Sa suprugom Mionom ste otvoreno govorili o dijabetesu vaše dece Lane i Vukašina.
- Veliki broj roditelja čija deca imaju dijabetes kriju to od drugih. Takođe se suočavaju s problemima kada vaspitači i učitelji neće ili se plaše da pomognu deci u regulisanju šećera dok su u vrtiću, školi. Mi nemamo takav problem. Lana i Vukašin imaju divne vaspitače i učiteljicu koji pomažu. Hvala im na tome od srca. Supruga i ja pomažemo deci koja imaju dijabetes preko naše fondacije „DEKI“, koja je osnovana pred moj odlazak na lečenje u Nemačku.

Bili ste u užem izboru za kviz „Potraga“, koji vodi Jovan Memedović. Da li vam je žao što ga niste dobili?
- Mislim da posle svih mojih zdravstvenih problema ne bih izdržao da u kontinuitetu snimam po dva do tri kviza na dan i da bi mi glas u pucao. Danas je glas mnogo bolje i zahvaljujući svakodnevnom treningu na Indeksu mislim da ću biti spreman za TV u septembru, kada bi trebalo da uđem u jedan novi format. Naravno da mi nije žao što nisam izabran jer je Joca odličan izbor, što su pokazali i rejtinzi.

Pominjete se kao jedna od opcija za „Nedeljno popodne“ na RTS. Šta je s tim projektom?
- Stvarno ne znam šta da vam kažem u vezi s tim projektom. Mi voditelji smo uvek spremni da uskočimo u zahtevnu programsku šemu televizije tako da su promene uvek moguće. 
Poslednji komentari
  • ljuba Vreme: 31.05.2014 05:16h

    Deki, BRAVO!!!Jedva cekamo da te vidimo na TV...pozdrav dijaspora

  • Lula Vreme: 31.05.2014 07:44h

    Narode nema bolji lek za dijabetis nego OD KORE DIVLJE KRUŠKE PITI ČAJ. Dovoljno je posle 15 dana da vidite rezultate. Zauvek nestane ta bolest! Pitajte i gospodina Ršumovića,on za taj lek zna više od 20 god. Skinite koru sa divlje kruške, nekoliko parčića stavite u vrelu vodu nek odstoji malo i onda popijte. Ne škodi što više puta popijete pre će te ozdraviti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP