Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠA DEVOJKA REŠILA DA PROGOVORI

Dejana: Zbog Vladimira sam se slikala za novine!

Autor: A. Veljković | 27.09.2013 - 12:00:00h | Komentara: 1

„Nisam imala potrebe da se mešam u probleme koje je imao oko razvoda”

Kada je “Alo!” prvi objavio priču da Dejana Živković i Vladimir Stojković više nisu zajedno, akteri ove priče se nisu oglašavali tim povodom, ali mlada manekenka je rešila da za naš list ispriča šta se sve tu tačno desilo. Dejana smatra da nema potrebe da pompom jer su se njih dvoje razišli na civilizovan način.

Veza im postaje ozbiljna: Vladimir Stojković i Dejana Živković

Pukla tikva - Vladimir Stojković i Dejana Živković

 - Iskreno da vam kažem, ja da se pitam, o nama se više ništa ne bi pisalo. Mislila sam uvek da je pametnije da ćutim, ali kada vidim da mediji sami pišu, ipak je bolje da kažem i stavim tačku - započela je priču za “Alo!” Dejana i otkrila nam razloge raskida sa Vladimirom.

- Velika prašina se digla oko svega, a Vladimir i ja smo se razišli mirno. Tačno je to što ste vi pisali da sam ja raskinula sa njim, ali nije razlog bilo ništa vezano za njegovu bivšu ženu. Ja u te stvari nisam ulazila i, iskreno, nije me zanimalo i nisam imala potrebu da se mešam u probleme koje je imao oko razvoda. On je sam sve rešavao - izjavila je Živkovićeva za naš list, a onda nam rekla da je zbog Stojketa pozirala za medije.

- Iskreno, ja nisam željna medijskog eksponiranja kada je moj privatni život u pitanju, ali tada sam zbog Vladimira to uradila i slikali smo se zajedno za jedan magazin. Nadam se da ćemo ovim staviti tačku na našu vezu jer nema potrebe da se o tome piše. Mi smo se rastali na kulturan i miran način jer jednostavno nismo se našli i to je sve - završila je manekenka priču.
 
Poslednji komentari
  • filip Vreme: 28.09.2013 21:57h

    bravo dejana , uz tebe smo svi mi normalni koji ne verujemo u sve sto procitamo! ne moze devojka ni da ostavi stojkovica , odmah je navodno on nju ostavio jer je ipak on "stojkovic" pa ispade da je ostavljena, devojka je opasna riba i plus i jako lepa , normalno da ga je sutnula , ima 21 godinu zivot je pred njom , a ovaj ne zna sta ce sa zivotom svojim. lepa dejana citacemo o tebi jos jako mnogo godina , mila uzivaj samo sprdaj se sa svima njima , nek ti jedu iz ruke, boginjo tako im i treba . veliki pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP