Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKANDAL! PEVAČICA BEZ DIPLOME!

Dekan: Zorica Brunclik laže da je završila fakultet

Autor: blic.rs | 04.03.2015 - 22:30:00h | Komentara: 10

Brunclikova je decenijama lažno tvrdila da ima diplomu. Pevačici je prijalo kada je izdvajana iz mase neškolovanih koleginica, a navodila je da je, pored ekonomije, studirala i pravo.

“Pevačica narodne muzike, rođena 9. juna 1956. godine u Beogradu, završila je Ekonomski fakultet u Nišu i započela studije prava u Beogradu, koji nije završila”, piše u biografiji Zorice Brunclik na internetu.

Pevala fudbalerima: Zorica Brunclik

Zorica Brunclik | Foto: N. Kostić 

I sama pevačica neretko se u medijima hvalila fakultetskom diplomom. Međutim, da se redakciji “Blica” nije javio dekan Ekonomskog fakulteta iz Niša, verovatno ne bismo znali da folkerka nikada nije ni studirala!
- Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu - kaže za “Blic” prof. dr Zoran Aranđelović, dekan tog fakulteta.
On je reagovao jer je isprovociran medijskim navodima da pevačica ima diplomu tog fakulteta.

- Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama na ovom fakultetu i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nije bila ni student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala - tvrdi dekan Aranđelović i dodaje da na tom fakultetu nikada nisu krili svoje studente i da je on uvek sa ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.
Zorica nije želela da komentariše to što je dekan demantovao njene navode o posedovanju diplome ekonomskog fakulteta.

Dekan Zoran Aranđelović

Dekan Zoran Aranđelović | Foto: Kostadin Kamenov

 
Za svaki slučaj, tu činjenicu smo proverili i na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i utvrdili da Brunclikova nikada nije diplomirala ni u toj obrazovnoj ustanovi.

Neda Ukraden rekorderka

Neda Ukraden je najobrazovanija među pevačima - završila je pravni i filološki fakultet na sarajevskom univerzitetu.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Milorad Milanković 

- U mojoj kući se uvek cenio obrazovan i pametan čovek, zato sam mnogo ulagala u obrazovanje. Svesna sam da je danas drugačija situacija, da su isplivali kvazikvaliteti i da se narodu, posebno mladim devojkama, baca pesak u oči, pa se vode lošim primerima. Veruju da će u sferi hiperprodukcije naći bogatog sponzora i uspeti kao pevačice, a škola ih ne zanima. A kada ne uspeju na estradi, nemaju kud - izjavila je Neda. 
Poslednji komentari
  • sv Vreme: 05.03.2015 00:11h

    Cim zine, Zorica Brunclink vidi se da nema fakultet, ta njena suplja prica moze da prodje samo u njenom selu i nigde vise. Nije obrazovana nema fundamentalno znanje. To se ne postize preko noci rec joj nema tezinu, ona blago receno lupa kao maksim po diviziji.

  • goga Vreme: 05.03.2015 00:50h

    Pa koje jos mogao I da poveruje u Zoricinu laz,zna se koje I kako je odrasla I gde I kako je pocela da karijeru,i to u vezi boje kose je lagala:)

  • Mirka Vreme: 05.03.2015 02:10h

    Ljubi pobogu pa niste valjda poverovali da je Zorica zavrsila fakultet.

  • Драгомир Vreme: 05.03.2015 05:43h

    Ако Брунцлик Зока се закуне у мајку да је свршила факултет онда ја јој верујем.Ко,бре,данас не може да заврши фак!Шо се тиче Неде што је Украдена и њених неколико факултета ,брате,одлично,свака част,феноменално ... Само очигледно БЕСКОРИСНО? ПС.Од моје средњошколске генерације једино ја несам ошо на факултет.Указало ми се да ћу боље проћи без те дипломе.И тако је и било с тим што сам се у фирми дошколовавао.Печено прасе ми је донело диплому ВКВ!Тако је некада било.

  • Vin Vreme: 05.03.2015 07:41h

    Ma ona je nebitna,jer ne globi budzet...Otkrijte pravu istinu za gradonacenlika Aleksandrovca Zupskog sto se kiti doktoratom sa Ekonomskog u Bgu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP