Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LEPA BRENA

Delila hranu siromašnima: I kada joj je najgore, pomaže drugima!

Autor: Dragana Tripić | 23.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 14

Folk diva Lepa Brena ovih dana prolazi kroz najteže životne trenutke zbog smrti svoje majke Ifete Jahić, ali i kada joj je najgore, ona misli na najugroženije.

Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Slobodanka Ristanic

Naime, kako „Alo!“ saznaje, s obzirom na to da joj je majka umrla na dan slave, Svetog Aranđela, Breni je u dom na Bežanijskoj kosi stigao ketering za oko 150 gostiju koji su pozvani da dođu na krsnu slavu. Odmah je svojim prijateljima koji su bili uz nju rekla da veliku količinu hrane podele beskućnicima koji nemaju osnovne uslove za život.


- Iako je van sebe zbog gubitka majke, Brena je i u ovom teškom trenutku mislila na ugrožene. Nakon što se pribrala od šoka i saznanja da joj je majka Ifeta preminula, Brena je smogla snage, pa je bližnjima rekla da hranu, slatkiše i piće koji su pripremljeni za taj sveti dan, podeli siromašnima. Hrana je raspodeljena na više lokacija - priča naš izvor koji je upućen u situaciju i nastavlja:

- Opšte je poznato da je Brena veliki humanista, tako da ovaj gest nije čudan. Međutim, ona je sada u haosu, kako emotivnom, tako i zbog procedure prebacivanja tela njene majke u Bosnu. Svi prijatelji su uz nju i pomažu joj u ovim trenucima - dodaje naš izvor.


Podsećanja radi, Breninoj majci Ifeti je u četvrtak uveče pozlilo u domu za stara lica, gde je bila smeštena, nakon čega je prevezena u bolnicu, ali je nažalost nakon nekoliko sati preminula. Ifeta Jahić je poslednjih nekoliko godina imala velike zdravstvene probleme zbog operacije kičme i kolena.

Brenina majka Ifeta biće sahranjena u Brčkom!

Majka najveće folk zvede Ifeta biće sahranjena u Breninom rodnom gradu Brčkom. Sahrana će biti u 14 časova na groblju Meraja u Brčkom. Brenina majka će biti sahranjena pored pevačicinog oca Abida Jahića, koji je preminuo 2010. godine.

O majci je brinula do poslednjeg dana!


Kada joj se majka Ifeta razbolela, Brena je odmah prebacila u Beograd, gde je smestila u dom, obezbedila joj najbolju negu i družbenicu koja se brinula o njoj 24 sata. I pored poslovnih obaveza i nezgode koju je i sama letos doživela, Brena je majku obilazila svaki dan i po nekoliko puta jer je bila smeštena u blizini njene kuće.

Poslednji komentari
  • Nemanja Vreme: 23.11.2014 13:21h

    Saucesce Breni i celoj njenoj porodici! Jeste zena bila stara ali sto si duze sa nekim vise se vezes za njega. Barem ide po nekom redu sto bi se reklo. Svaka cast Breni na ovom gestu i u ovim najtezim trenucima.

  • ја болан Vreme: 23.11.2014 15:14h

    Није била са њом већа у старачком дому.

  • jj Vreme: 23.11.2014 16:08h

    Humanost sa racunicom..tipicno za nase pevaljke. Saucesce gospodji

  • rada Vreme: 23.11.2014 18:49h

    Boze,kozmetika je cudo,zar ne Fakreta///Dali je ovo ta Brena????

  • nina Vreme: 23.11.2014 18:58h

    Kod pripadnika muslimanske vere je obicaj da se deli hrana siromasnim osobama kad god se nesto slavi ili kada se pravi rucak za siru porodicu iz nekog drugog razloga, Prema tome, Brena je uradila samo ono sto joj vera nalaze. A inace, majku je mogla da smesti i kod sebe, a ne u staracki dom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP