Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTERVJU

Deni: Privlače me žene sa velikim grudima!

Autor: Sanja Arsić | 13.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Pevač Deni Boneštaj otkrio je u svojoj intimnoj ispovesti da ga privlače visoke i devojke sa atrubutima, a kako sam kaže, slabost su mu velike grudi. Naime, za “Alo!” pevač hita “Crno meče” otkriva da su mu žene najveća mana i da ume da se zaljubi u jednom danu više puta.

Voli da  eksperimentiše: Deni Boneštaj

Voli da eksperimentiše: Deni Boneštaj

- Volim lepe žene, fizički izgled mi je i te kako važan, naravno, za nešto ozbiljnije bitno je osim lepote i da je pametna i duhovita, ne volim namćore. Prvo šta primetim na devojci su grudi, volim kada dama ima veliko i lepo poprsje, mislim da ne postoji muškarac koji to ne voli. Uopšteno volim žene! - kroz osmeh priča Crnogorac i dodaje da nema omiljenu pozu.


- Svaka poza je dobra, ako umeš (smeh). Ali, ako moram da se odlučim, neka bude da mi je omiljena ona gde devojka dominira, a to je kada je ona na meni. Mada, ako ti odgovara partner, nema loših poza - iskren je Deni, koji se svog prvog iskustva rado seća.

“Prvo šta primetim na devojci su obline, mislim da ne postoji muško koje to ne voli”, iskren je Boneštaj

“Prvo šta primetim na devojci su obline, mislim da ne postoji muško koje to ne voli”, iskren je Boneštaj


- Bilo je davno, bio sam maloletnik, ona je bila par godina starija od mene i iskusnija. Nije bilo loše kako sam mislio da će biti, dobro sam se snašao, nije se žalila. Naravno, svaki sledeći put bilo je bolje i meni i partnerki - izjavio je Boneštaj, kome je veoma bitno da prema devojkama bude džentlmen.

- I u krevetu i van njega jako mi je bitno da devojka uživa sa mnom i uvek dam sve od sebe da prvenstveno ona bude zadovoljna. Da li je to seks, večera, piće, bioskop, uvek se postavljam kao džentlmen i mislim da su žene rođene da bi bile mažene i pažene - tvrdi pevač kome je najudobnije mesto za vođenje ljubavi krevet.

- Volim da eksperimentišem, svakako da je najudobniji krevet i najčešće se taj čin odvija u njemu, ali ne bežim od toga da probam, ne baš svuda, ali gde god to može da se odradi. Ipak je najvažniji trenutak, bar ja to tako vidim - završava Deni, koji će u narednom mesecu snimiti novi singl i spot u kome će se najverovatnije naći dame sa bujnim poprsjem.
Poslednji komentari
  • Scarley Vreme: 13.11.2013 07:27h

    Teska inteligenicja

  • Jelena Vreme: 13.11.2013 07:49h

    Boze, sta je ovo, ko je ovaj, sta je ovo???

  • dacooo Vreme: 13.11.2013 08:46h

    Njega koji je kratak kao februar privlace devojke koje su visoke i imaju velike grudi!!!! Hahahahahahahahha...koji crnjak

  • brane Vreme: 13.11.2013 09:44h

    i poneki muskarac....

  • zloca Vreme: 13.11.2013 17:48h

    ovo je malo zastrasujuce!!mozda bi mu psiholog malo pomogao! a ko je on uopste? kako je zalutao u ,,alo,,?? upoznajte ga sa gogom sekulic, hahhahahhahahah!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP